DKV CARD poate fi folosit pentru plata e-TOLL în Polonia

DKV Mobility le ușurează și mai mult viața clienților: începând cu 1 octombrie, sistemul e-TOLL, o soluție de taxe de drum bazată pe localizarea prin satelit, a înlocuit viaTOLL în Polonia.

Pentru a li se ușura tranziția, clienții DKV Mobility au posibilitatea să își folosească cardul DKV pentru plata e-TOLL. Cardul DKV poate fi folosit atât pe portalul e-TOLL/în aplicația e-TOLL APP, cât și la stațiile de vânzare.

Clienții trebuie doar să se înregistreze în sistemul e-TOLL și să își conecteze cardul DKV. Clienții pot avea ulterior de ales între o variantă prepay pentru a-și securiza o anumită sumă sau o soluție postpay.

„Prioritatea DKV Mobility este să ne asigurăm că clienții noștri sunt pregătiți pentru noul sistem de taxare din Polonia – evitând orice formă de întrerupere a operațiunilor lor. În plus față de DKV CARD, DKV BOX EUROPE este o altă metodă de decontare, iar clienții noștri care dețin dispozitivul îl pot folosi deja pentru e-TOLL. Acum, toți clienții noștri pot deconta în mod convenabil e-TOLL prin ambele metode”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.