DKV își extinde rețeaua în Macedonia de Nord

DKV își extinde rețeaua de acoperire în Macedonia de Nord. Compania de mobilitate a încheiat un parteneriat cu Makpetrol, pentru a asigura soluții de alimentare pe rutele dintre Grecia și Europa Centrală.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Noul Drum al Mătăsii dintre China și Europa generează noi fluxuri de mărfuri și va avea un impact semnificativ asupra Greciei, unde porturi precum Pireu vor juca un rol important ca nou pol comercial. Pentru a asigura alimentarea cu carburanți a companiilor care transportă mărfuri de acolo spre Europa centrală, DKV și-a extins rețeaua de aprovizionare și acoperă Macedonia de Nord.

„Cu noua rețea din Macedonia de Nord ne-am îmbunătățit oferta de produse pe rutele de transport rutier către Europa Centrală”, explică Sven Mehringer, Managing Director Energy and Vehicle Service la DKV.

Clienții pot acum să alimenteze fără numerar la toate cele 37 de stații din rețeaua Makpetrol adecvate pentru camioane.

Ognjen Kosanovic, DKV Supplier Country Manager Balkans adaugă: „Macedonia de Nord oferă cele mai mici prețuri la combustibil în Balcani și, cu cea mai nouă extindere a rețelei, vom putea oferi clienților noștri combustibil de înaltă calitate la cel mai bun preț posibil din regiune”.

DKV își dezvoltă în mod constant rețeaua de parteneri atât în ​​interiorul, cât și în afara Uniunii Europene. Furnizorul de servicii de mobilitate conectează anual în jur de 5.000 de stații, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare cu soluții multiple.

DKV Euro Service 

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 200.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 250.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.