DKV Mobility a depășit 1.000 de stații de servicii în România

DKV Mobility a depășit 1000 de stații de servicii în România și oferă acces la cea mai mare rețea de alimentare din țară. Clienții DKV pot alimenta în cea mai extinsă rețea de benzinării din localități și de pe rutele esențiale de tranzit din România, indiferent de marcă.

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, anunță că începând cu luna septembrie cardurile DKV sunt acceptate în peste 1.000 de stații de servicii din toată țara. Clienții DKV Mobility pot alimenta și achiziționa produse și servicii conexe în benzinăriile OMV, Petrom, MOL, Rompetrol și Rompetrol Partener, Socar, Lukoil, Gazprom și altele. 

„Odată cu atingerea acestui număr de referință ne consolidăm poziția în România, cardurile DKV fiind acceptate în toate stațiile de servicii importante pentru transportatorii interni și internaționali precum și pentru operatorii de flote. Clienții noștri au mobilitate rutieră maximă indiferent unde au nevoie să ajungă în România, non-stop. De asemenea, posesorii Fleet Card pot beneficia de stațiile de alimentare cu cele mai bune prețuri din zonă precum și de birocrație redusă”, spune Cătălin Constantinescu, director general DKV Mobility pentru România.

Rețeaua de stații de carburanți DKV Mobility a crescut constant în România, obiectivul fiind de a acoperi toate rutele relevante pentru transportatori (autostrăzi, drumuri europene și naționale) dar și localitățile pentru a le oferi soluții de mobilitate eficiente și companiilor care folosesc flote intra și interurban. Pe lângă acoperirea extinsă în România, posesorii cardurilor de carburanți DKV pot alimenta convenabil în aproximativ 67.000 de benzinării din toată Europa, reducându-și astfel costurile cu combustibilii și bonurile mulțumită centralizării tuturor alimentărilor și chelutielilor acoperite de card pe o singură factură. 

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu o experiență de ~ 90 de ani. Aproximativ 259.000 de clienți care dețin un card activ își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~67.000 de stații de alimentare convenționale, ~310.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.