DKV Mobility a finalizat achiziționarea Smart Diesel Group

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a finalizat cu succes achiziționarea Smart Diesel și Tax Refund („Smart Diesel Group”), după ce, în aprilie, a primit aprobarea de la autoritățile antitrust din România.

Prin unirea forțelor cu Smart Diesel Group, un furnizor de top de soluții complete de alimentare și rambursare taxe din România, DKV Mobility își propune să își consolideze prezența pe piață și să își extindă baza de clienți pe piața din Europa de Est, se arată în comunicatul transmis ZIUA CARGO.

Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility: „Această achiziție va fi benefică pe termen lung atât pentru Smart Diesel, cât și pentru DKV Mobility, pe măsură ce ne unim competențele puternice de afaceri și experiențele valoroase pentru a câștiga un avantaj mult mai competitiv în industrie. Suntem încântați că achiziția a fost finalizată cu succes și că putem face acum următorii pași pentru implementarea abordării noastre sinergetice de piață”.

Ovidiu Andrieș, director general al Smart Diesel Group: „Ziua de astăzi marchează un nou capitol de cooperare între DKV Mobility și Smart Diesel Group, iar clienții noștri vor câștiga din oferte de produse și servicii noi și foarte atractive. Așteptăm cu nerăbdare să aducem o valoare mai mare industriei, făcând echipă cu DKV Mobility”.

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.