DKV Mobility extinde rețeaua de acceptare din Elveția

DKV Mobility extinde rețeaua de acceptare din Elveția. Peste 500 de puncte de încărcare AVIA au fost adăugate.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde în mod constant rețeaua de acceptare. De acum, clienții DKV Mobility își pot plăti alimentările cu carburant prin intermediul DKV CARD în aproximativ 500 de benzinării AVIA din Elveția. AVIA este o asociație formată din 10 companii membre și este prezentă pe piața din Elveția din 1927. Cu peste 500 de puncte de alimentare cu carburant sub marca AVIA, aceasta este cea mai mare rețea de benzinării din Elveția.

„AVIA este un nume mare, cu o istorie pe măsură în Elveția”, a declarat Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Suntem încântați să ne extindem și mai mult rețeaua de acceptare și să oferim clienților noștri flexibilitate maximă prin acest parteneriat.”

Patrick Staubli, managing director al Asociației AVIA Elveția, adaugă: „DKV Mobility este o companie cu renume în sectorul mobilității, inclusiv în Elveția. De aceea, suntem încântați să asigurăm o experiență de alimentare și mai convenabilă în benzinăriile noastre pentru clienții flotelor comerciale DKV Mobility.”

Ca de obicei, noile stații de alimentare conectate pot fi accesate prin intermediul DKV CARD și pot fi găsite cu ajutorul aplicației DKV Mobility și al planificatorului online de rute DKV MAPS. Cu 66.000 de puncte de alimentare, DKV Mobility oferă clienților săi acces la cea mai largă rețea cu multiple surse de energie accesibile din Europa.

DKV Mobility

Având ~322.000 de clienți activi în peste 50 de țări din Europa, cu ~2.200 de angajați, DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, cu o istorie de creștere orientată spre scop de ~90 de ani. Oferim acces la cea mai mare rețea de acceptanță de energie din Europa, care include ~66.000 de stații de alimentare cu combustibil convențional, ~509.000 de puncte de încărcare EV publice și semipublice și ~21.000 de stații de alimentare cu combustibil alternativ. În plus, DKV Mobility este un furnizor de top de soluții de plată a taxelor de drum în Europa, oferind în același timp soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule la ~32.000 de stații de service pentru vehicule și soluții digitale inovatoare. Pe baza veniturilor din soluții financiare, suntem unul dintre principalii furnizori de servicii de rambursare a TVA. În 2022, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 17 miliarde de euro și venituri de 621 milioane de euro. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și sustenabil pentru mobilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.