DKV Mobility: Noul înlocuitor de motorină HVO poate fi decontat

DKV Mobility adaugă înlocuitorul de motorină pe bază de ulei vegetal la rețeaua sa de acceptare, pentru începerea vânzărilor de HVO (ulei vegetal hidrotratat) în Germania.

Clienții pot deconta HVO cu ajutorul cardului DKV în aproximativ 70 de stații de alimentare cu carburanți din Germania. Facturile emise pot fi utilizate pentru a solicita eventuale rambursări de taxe, ca până acum.

Astfel, DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi.

HVO este disponibil în diferite amestecuri: în formă pură (HVO100) sau în amestec cu motorină fosilă. Cu HVO, operatorii de flote pot reduce emisiile de CO2 aferente flotei cu până la 90% față de motorina fosilă și, astfel, își pot îmbunătăți semnificativ amprenta de carbon – fără a fi nevoie să modernizeze sau să înlocuiască vehiculele.

Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility: „Suntem încântați că vânzarea de HVO este acum liberă și în Germania. Cu ajutorul rețelei noastre de acceptare în continuă creștere, facem, de asemenea, accesibili combustibilii alternativi, cum ar fi HVO, pentru clienții noștri, pentru a le oferi cel mai bun sprijin posibil în drumul lor către o mobilitate prietenoasă cu mediul.”

Utilizarea HVO este posibilă, în general, pentru camioane, dube și autoturisme. Cu toate acestea, este necesară aprobarea pentru HVO din partea producătorului vehiculului. Inițial, HVO va fi disponibil în anumite stații de alimentare cu carburanți. Potrivit ADAC, HVO va deveni treptat disponibil la nivel general.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.