DKV Mobility oferă acces la peste 400.000 de puncte de încărcare

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde constant rețeaua de încărcare pentru vehiculele electrice.

Clienții DKV Mobility își pot încărca acum vehiculele electrice la aproximativ 413.000 de puncte de încărcare publice și semipublice din Europa prin DKV Card +Charge sau prin DKV Mobility App. Astfel, DKV Mobility poate asigura accesul la una dintre cele mai mari rețele de încărcare din toată Europa.

Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility: „Prin atingerea pragului de 400.000 de puncte de încărcare în Europa, ne creștem poziția în rândul furnizorilor de servicii de încărcare de top din Europa. Pe lângă oferirea accesului la punctele de încărcare publice și semipublice, asigurăm clienților noștri, de asemenea, soluții de încărcare pentru vehiculele de serviciu ale șoferilor, în cadrul companiilor sau la locuințele acestora. Astfel, extindem soluția de încărcare pentru vehiculele electrice, ce îndeplinește nevoile de zi cu zi ale clienților noștri.”

Subsidiara DKV Mobility GreenFlux, care administrează întreaga gamă de servicii de încărcare pentru DKV Mobility, se concentrează pe numeroase acorduri de cooperare și parteneriate în acest sens. Astfel, numărul de puncte de încărcare a crescut de patru ori, din septembrie 2020, când DKV Mobility a anunțat activarea celui de-al 100.000-lea punct de încărcare.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, cu un prestigiu de ~90 de ani. Aproximativ 301.000 de clienți care dețin un card activ își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptanță de energie din Europa; inclusiv ~63.000 de stații de alimentare convenționale, ~413.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor de drum, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.