DKV Mobility se alătură ChargeUp Europe

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, se alătură ChargeUp Europe.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

O voce importantă a industriei care gestionează infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice, ChargeUp Europe are sediul central la Bruxelles. Cei 27 de membri ai săi din industrie lucrează împreună pentru o implementare rapidă și eficientă a infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice în Europa. Membrii ChargeUp Europe sunt prezenți în 27 de state membre UE și gestionează o rețea de acceptare de 500.000 de puncte de încărcare.

„Suntem încântați să ne alăturăm ChargeUp Europe și să contribuim astfel cu experiența noastră într-o perioadă de tranziție a mobilității, pentru a ajuta domeniul electromobilității să devină un real succes în întreaga Europă, oferind cele mai bune soluții dedicate”, a declarat Christopher Schäckermann, director eMobility la DKV Mobility.

Secretarul general al ChargeUp Europe, Lucie Mattera, adaugă: „Suntem încântați să urăm bun venit DKV Mobility în ChargeUp Europe, pe măsură ce aceștia își extind rețeaua generală de încărcare a vehiculelor electrice în Europa. Odată cu întâmpinăm DKV Mobility în rândul membrilor noștri, experiența noastră în domeniu și rolul flotelor comerciale se vor consolida și mai mult.”

De la infrastructura de încărcare la planificare și de la consiliere la instalare, DKV Mobility oferă soluții personalizate de încărcare pentru vehiculele electrice și asigură o ofertă completă și transparentă pentru acestea – pe drum, acasă sau la locul de muncă. Facilitată de GreenFlux, DKV Mobility dispune de o rețea de acceptare ce include 468.000 de puncte de încărcare în întreaga Europă. Ca parte a DKV Mobility, GreenFlux este un contribuitor principal la accelerarea infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice în Europa. Platforma SaaS a companiei permite operatorilor de puncte de încărcare și furnizorilor de servicii de electromobilitate să opereze și să își extindă rețelele de încărcare și servicii pentru șoferi. Împreună, DKV Mobility și GreenFlux conduc tranziția către un viitor al mobilității eficient și sustenabil.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, cu un prestigiu de ~90 de ani. Aproximativ 314.000 de clienți care dețin un card activ își pot alimenta și încărca vehiculele în cea mai mare rețea de acceptanță de energie din Europa; inclusiv ~64.000 de stații de alimentare convenționale, ~468.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare pentru combustibili alternativi. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top pentru soluții de plată a taxelor de drum, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare în aproximativ 31.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 2.200 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 17 miliarde de euro și un venit de 621 de milioane de euro în 2022. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.