DKV Mobility și-a deschis noul birou din România

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, a inaugurat noul birou din România, în clădirea de birouri Țiriac Tower, situată în apropiere de Piața Victorieidin București.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Având în vedere obiectivul general al companiei de a avea o amprentă pozitivă de mediu, mutarea în noul sediu reprezintă doar unul dintre pașii făcuți în acest sens, datorită spațiilor verzi și utilizării materialelor reciclate sau regenerabile în cadrul clădirii, precum și a folosirii energiei electrice din surse regenerabile.

Începând cu această lună, DKV Mobility va găzdui cei 160 de angajați din România pe o suprafață de aproximativ 3.000 m2 distribuită pe două etaje, fiind al doilea cel mai mare birou din tot Grupul DKV Mobility, după sediul din Ratingen, Germania. Spațiul de birouri situat central pune la dispoziție colegilor un mediu de lucru ce încurajează dezvoltarea profesională, lucrul în echipă, creativitatea, inovarea și care îndeplinește cerințele de ultimă oră, atât din punctul de vedere al siguranței mediului de lucru, cât și al sustenabilității. Imobilul dispune de stații de încărcare pentru mașini electrice, patru zone de rack-uri de biciclete și aproximativ 700 mp de terase verzi.

Majoritatea angajaților lucrează pentru echipa DKV Mobility Shared Service Centre (DKV SSC), ce asigură servicii diverse pentru departamentele întregului Grup DKV Mobility. Este o echipă ce s-a dezvoltat permanent, de la înființarea diviziei, în 2020.

„Noul birou, cu o poziționare centrală, asigură un spațiu modern, ce îmbină zone de relaxare cu cele de lucru și oferă locul potrivit pentru planurile viitoare de creștere a diviziei DKV SSC care se află constant în căutare de noi talente. Completăm astfel oportunitățile de dezvoltare profesională și personală oferite tuturor membrilor echipei cu un spațiu ideal pentru evoluția în carieră”, spune Ana Maria Petecilă, managing director DKV Mobility SSC România.

„Suntem încântați de noul birou DKV Mobility din cadrul Țiriac Tower care contribuie la scopul nostru de a atinge o amprentă de mediu pozitivă. Odată cu această mutare am creat premisele pentru a susține în continuare potențialul de creștere important al echipei și implicit al activității DKV Mobility în România”, spune Cătălin Constantinescu, director general DKV Mobility în România.

Imobilul prezintă standarde ridicate de sustenabilitate prin alimentarea integrală cu energie provenită din surse regenerabile, dar și prin utilizarea de materiale sustenabile în construcție. Noul sediu beneficiază de certificări WELL Health and Safety și LEED Platinum (Leadership in Energy and Environmental Design), ce confirmă siguranța mediului de lucru și direcția sustenabilă în domeniul tehnologiei de construcție și a sistemelor ce gestionează consumul de energie.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 301.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~63.000 de stații de alimentare convenționale, ~413.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.