DKV Mobility și Andamur, parteneriat strategic pe termen lung

DKV Mobility și Andamur încheie un parteneriat strategic pe termen lung. DKV Mobility achiziționează majoritatea acțiunilor filialei de carduri pentru carburant Andamur Road Solution PRO, S.L., pentru a consolida strategia ambelor companii.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își unește forțele cu Andamur, unul dintre principalii furnizori de servicii de transport rutier din Spania, ambele companii continuându-și astfel strategiile de dezvoltare. DKV Mobility obține o participație majoritară în Road Solution PRO, S.L., filială ce gestionează întreaga activitate a Andamur din sectorul cardurilor de carburant, al soluțiilor de taxare și al rambursării de TVA.

Parteneriatul are scopul de a consolida și mai mult prezența pe piață și baza de clienți a DKV Mobility în Spania. Mai mult decât atât, acest parteneriat va consolida strategia de creștere a Road Solution PRO, S.L., dar și dezvoltarea și extinderea liniei de afaceri a zonei de servicii Andamur.

Marco van Kalleveen, CEO al DKV Mobility: „Andamur se poate lăuda cu o poveste de creștere impresionantă. În 1987, compania a pornit de la zero cu doar 3 angajați și a devenit un jucător bine poziționat pe piața spaniolă, cu peste 700 de stații partenere. Suntem mândri că am avut șansa de a deveni acționari ai filialei de carduri pentru carburant Road Solution PRO, S. L.. Acum, avem ocazia de a forma un parteneriat strategic cu familia López Sánchez pentru a face împreună următorul pas spre un viitor de succes”. 

Miguel Ángel López Sánchez, CEO al Andamur: „Sunt convins că acest parteneriat va pune bazele unui parteneriat prosper. DKV Mobility și Andamur împărtășesc aceleași valori și vor asigura menținerea și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților și a nivelului de încredere atins de-a lungul deceniilor. Suntem încântați de acest parteneriat încheiat cu liderul pieței europene.”

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie valoarea totală a tranzacției. Cooperarea depinde de aprobarea autorităților antitrust.

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, cu un prestigiu de ~90 de ani. Aproximativ 314.000 de clienți care dețin un card activ își pot alimenta și încărca vehiculele în cea mai mare rețea de acceptanță de energie din Europa; inclusiv ~64.000 de stații de alimentare convenționale, ~468.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare pentru combustibili alternativi. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top pentru soluții de plată a taxelor de drum, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare în aproximativ 31.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 2.200 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 17 miliarde de euro și un venit de 621 de milioane de euro în 2022. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

Andamur este o companie de familie, profesionistă și prietenoasă, ce se concentrează pe servicii asigurate șoferilor pe traseu, iar misiunea sa este de a face companiile de transporturi cât mai profitabile, respectând cerințe ridicate și dobândind un angajament ferm față de persoane, familii, șoferi și companii. 

Andamur este specializată în oferirea de servicii complete pentru transportatori pe rutele din Europa. Dispune de 8 zone de serviciu în Spania și de peste 700 de stații partenere pe rutele principale de transport internațional.

Brandul Andamur este compus din două entități – Road Solution PRO, S. L., responsabilă de comercializarea cardurilor proprii de carburant pentru profesioniști din domeniul rutier, soluții de taxare și de servicii de rambursare a TVA-ului, unde DKV Mobility va figura ca acționar majoritar; și GP Límite Andamur, S. L., deținută în proporție de 100% de familia López Sánchez, proprietara mărcii și a zonelor de servicii și responsabilă de extinderea rețelei în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.