DKV, partener cu OMV în Slovacia

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, a conectat peste 100 de benzinării OMV în Slovacia, astfel că oferă acces la întreaga rețea de alimentare OMV din Slovacia.

Benzinăriile, potrivite pentru camioane în marea majoritate, sunt localizate în puncte des frecventate și pot fi găsite prin aplicația DKV Mobility și prin planificatorul de rută electronic DKV MAPS, din cadrul portalului digital pentru clienți DKV COCKPIT.

„Suntem încântați să ne extindem parteneriatul deja existent cu OMV. Aproape întreaga rețea de alimentare OMV din Slovacia este compatibilă cu camioane, astfel încât le putem oferi în special clienților noștri din transportul de mărfuri mai multă flexibilitate și confort în această zonă”, spune Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. 

„Prin parteneriatul cu DKV Mobility, facem accesibilă întreaga rețea de stații de alimentare către o bază de clienți și mai largă, în beneficiul ambelor părți implicate. Suntem nerăbdători pentru acest parteneriat de succes”, spune Alina Răducu, head of Cards la OMV.

Cu aproximativ 63.000 de stații de alimentare, DKV Mobility oferă acces la cea mai mare rețea cu multiple surse de energie accesibile.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, cu un prestigiu de ~90 de ani. Aproximativ 301.000 de clienți care dețin un card activ își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptanță de energie din Europa; inclusiv ~63.000 de stații de alimentare convenționale, ~413.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor de drum, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.