DKV – parteneriat cu OrangeGas pentru combustibili alternativi

DKV Mobility a inițiat un parteneriat cu OrangeGas pentru combustibili alternativi, astfel încât 220 de benzinării din Olanda, Germania și Suedia au fost conectate. Rețeaua europeană de carburanți alternativi cu acceptare DKV Mobility crește la peste 19.500 de stații.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

DKV Mobility, lider european în furnizarea de servicii de mobilitate, și OrangeGas (OG) – o companie de combustibil cu sediul în Olanda, care se concentrează pe combustibili alternativi, cum ar fi CNG (gaz natural comprimat), GNL (gaz natural lichefiat), HVO (motorină sintetică), hidrogen și soluții de încărcare pentru vehicule electrice – au încheiat recent un acord de cooperare.

În consecință, clienții DKV Mobility vor avea acum acces la 220 de stații de alimentare OG din Germania, Olanda și Suedia – extinzând în continuare rețeaua de acceptare a combustibililor alternativi la nivel european a DKV Mobility la peste 19.500 de stații.

Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility: „Prin extinderea rapidă a rețelei noastre de acceptare pentru combustibili alternativi în Europa, suntm în avangarda tranziția către o mobilitate ecologică și abordăm una dintre provocările cheie ale societății noastre. Suntem foarte mulțumiți de această cooperare cu OrangeGas, care este un furnizor profesionist pentru combustibili alternativi precum GNC, HVO, H2, GNL și soluții de încărcare pentru vehicule electrice.”

Wijtze Bakker, Head Network Development la OG: „Prin DKV Mobility am găsit un partener care are o rețea internațională puternică și extinsă de carduri de combustibili. Suntem mulțumiți de acest parteneriat valoros dintre OG și DKV Mobility, care oferă clienților DKV Mobility acces la rețeaua noastră cu combustibili curați.” 

Sprijinirea trecerii la combustibili și tipuri de vehicule ecologice este în concordanță cu scopul corporativ al DKV Mobility: de a fi liderul tranziției către un viitor eficient și durabil al mobilității. DKV Mobility își propune să devină o companie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și să-și sprijine clienții în reducerea intensității carbonului flotelor lor cu 30% până în 2030, comparativ cu anul de bază 2019.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com 

OG (OrangeGas)

OG (OrangeGas) crede într-un viitor cu o combinație de combustibili curați. Datorită rețelei noastre de peste 220 de benzinării din Europa, OG a devenit jucătorul cu cea mai rapidă creștere în sectorul mobilității durabile. Acești carburanți curanți includ Bio-CNG, Bio-LNG, EV, Hydrogen și HVO100.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.