DN24D închis între Cuca și Bălăbănești, DN73 interzis camioanelor

deszapezire noaptea cnairCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că începând cu ora 17:30 a fost închis sectorul dintre km 9+140 – km 84+911, de pe DN 24D.

Această măsură a fost luată din cauza viscolului și ninsorii abundente din zonă. Sectorul închis se află între localitatea Cuca (intersecţia cu DN26) și localitatea Bălăbăneşti, la limita județului Vaslui.

De asemenea, începând cu ora 20.00 a fost impusa o restrictie de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 73, intre km 92+000 si km 130+000.

Această măsură a fost luată din cauza viscolului și ninsorii abundente din zonă. Sectorul închis se află între municipiul Brasov si localitatea Fundata.  Pe acest sector de drum, utilajele de dezapezire ale CNAIR SA actioneaza pentru reluarea circulatiei.

În continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, mai precizează CNAIR, în comunicatul remis redacției.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.