Drulă: În această vară, vom avea 19 perechi de „Trenurile Soarelui”

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că, în această vară, vor circula 12 perechi de trenuri InterRegio de la CFR Călători pe relația București-Constanța („Trenurile Soarelui”), la care se adaugă încă 7 perechi de trenuri de la operatorii privați.

Este vorba de operatorii Softrans, Regio Călători, Transferoviar Călători și Astra Trans Carpatic, a precizat Drulă, într-o postare pe Facebook.

Ministrul Transpoturilor susține că timpul de parcurs este de 2 ore, pentru cea mai rapidă pereche.

„Începem ziua cu o vizită la lucrările de reabilitare ale podurilor de pe A2 de la Cernavodă. Cel mai rapid (150 km/h) și confortabil mijloc de transport pe această relație: trenul IR 1581”, a mai scris ministrul.

Cătălin Drulă mai spune că trenul reprezintă o alternativă „decentă, rapidă și ecologică” și i-a încurajat pe români să meargă cu trenul în această vară.

Ministrul Drulă a mers cu trenul în vizită la lucrările de reparații de la Autostrada A2 București-Constanța, care, începând de joi, s-au sistat pe toată perioada sezonului estival, dar și la șantierul de reabilitare a podului este Dunăre de la Cernavodă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.