Dunwell a intermediat relocarea Dacris în Logicor Mogoșoaia

Dunwell, singura agenție de consultanță imobiliară specializată în sectorul industrial, a intermediat relocarea într-un spațiu nou, de 4.000 mp din Parcul Logistic Logicor Mogoșoaia, a unuia dintre cei mai mari importatori și distribuitori de birotică, papetărie și soluții complete pentru birouri de la noi din țară: Dacris.

Mutarea din cele 4 depozite deținute de Dacris în Otopeni, pe care le va păstra pentru proiecte speciale, în Parcul Logistic Logicor Mogoșoaia, a survenit ca un pas firesc într-un an imprevizibil din punct de vedere al obiceiurilor de consum, se arată în comunicatul transmis, în 1 octombrie, ZIUA CARGO. 

„Avem nevoie de unitate, eficientizarea activității și a costurilor umane și de manipulare. Astfel, ne-am extins într-un spațiu nou, în care să ne putem organiza rapid și să putem răspunde în cel mai scurt timp cererilor primite de la clienții noștri. Așa am și reușit să ne păstrăm business-ul pe trend ascendent de-a lungul anilor, în paralel cu digitalizarea în multiple domenii: suntem foarte atenți la nevoile clienților noștri, fie că e vorba de B2B sau distribuitori. Flexibilitatea și adaptabilitatea ne-au adus și ne ajută să ne menținem în top. Ne-am bucurat să descoperim că Dunwell lucrează pe aceleași principii și luarea deciziei de a ne muta a fost una facilă în momentul în care am înțeles avantajele pentru viitorul Dacris și modul în care relocarea se pliază perfect pe planurile noastre”, a declarat Lidia Fati, co-fondator Dacris.

„Urmăream activitatea Dacris de ceva timp și așa cum se întâmplă în cazul majorității tranzacțiilor pe care le intermediem, venim proactiv către clienții noștri cu soluții individualizate, care să le crească randamentul, să îi ajute să se concentreze pe partea creativă a businessului și pe atragerea de capital nou. Ne-am bucurat să aducem împreună depozitele Dacris din nordul capitalei într-un hub de clasă A din cadrul Logicor. Un business românesc a avut curajul să facă o mișcare de extindere și consolidare în aceste vremuri fără previziune pe termen lung. Iar noi privim ca pe o recompensă fiecare relocare prin care contribuim la creșterea afacerilor românești, așa cum este Dacris”, a declarat Daniel Cautiș, managing partner Dunwell.

La rândul său, Mihai Diaconescu, General Manager Logicor România, a precizat: “Ne bucurăm să avem Dacris ca și client în parcul nostru logistic din Mogoșoaia și avem încredere că spațiul contractat le va oferi o bază foarte bună de creștere. Această tranzacție, venită într-o perioadă cu multe provocări pentru economie, aduce la 100% gradul de ocupare al parcului nostru, urmând să ne concentrăm pe dezvoltarea unei noi cladiri de 35,000 mp, pentru care avem obținută autorizația de construire. Ne așteptăm ca îmbunătățirea infrastructurii din zona (Pasajul Centură Mogoșoaia; Linia de cale ferată Gara de Nord – Aeroportul Otopeni; Metroul Străulești) să ofere o accesibilitate sporită pentru clienții actuali și viitori ai parcului nostru. În această tranzacție am găsit în Dunwell un partener de încredere care, cu echilibru, a gestionat procesul de negociere într-o manieră constructivă. Le mulțumim Dacris pentru alegerea făcută și le urăm succes în activitatea desfășurată.”

Potrivit lui Daniel Cautiș, piața de industrial trece printr-o perioadă de stabilitate și creștere. „Avem new entries care văd potențialul de creștere al României și vin cu start-up-uri care necesită depozitare. Am putut observa creșteri semnificative, în special în sectoare precum IT&C și retail.”

Experții Dunwell subliniază că trecerea de la comerțul tradițional la e-commerce s-a observat imediat prin cereri de spații temporare, extinderi preconizate bazate pe schimbări de comportament ale cumpărătorilor etc. „Relocările din clădirile de clasa B în clasa A sunt foarte în vogă, observăm, în paralel, creșterea IMM-urilor, care fie se relochează în spații de clasa A, fie caută spații built-to-own, bazându-se pe fondurile europene.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.