E. van Wijk preia RUGO Logistics

Grupul E. van Wijk, un grup logistic internațional cu sucursale în Țările de Jos, România, Ucraina și Polonia, a preluat, la data de 19 februarie, firma RUGO Logistics din Denekamp, potrivit unui comunicat tranmis ZIUA CARGO.

Ewout van Wijk (stânga) și Laurens Golbach (dreapta)

Odată cu preluarea societății RUGO Logistics, Grupul E. van Wijk își extinde serviciile logistice în Europa Centrală și de Est. Proprietarul cedent Laurens Golbach afirmă că, la preluare, a căutat un candidat care poate garanta continuitatea în ceea ce privește personalul și serviciile pentru clienți. „Van Wijk este un specialist cu experiență în logistică, ce depune eforturi pentru aceeași abordare orientată spre calitate și servicii ca RUGO Logistics. În plus, activitățile sale se aliniază perfect cu activitățile logistice ale Van Wijk”, spune Laurens Golbach.

Activitățile societății RUGO Logistics vor continua neschimbate în sucursala din Wierden începând cu 1 aprilie 2021. În acest sens, RUGO Logistics va părăsi Denekamp și, împreună cu companiile deja înființate, va forma divizia de expediere E. van Wijk din Wierden. „Prin această achiziție, ne-am consolidat poziția pe piață. Fiind o companie de familie, avem în prim plan continuitatea și, prin urmare, investim mai departe în mod constant în creșterea durabilă a companiei noastre”, declară Ewout van Wijk, CEO al Grupului E. van Wijk.

Pe lângă divizia de expediere, Grupul E. van Wijk deține o flotă de peste 300 de camioane proprii, care furnizează în comun servicii logistice în Europa de Vest și din Europa de Vest în Europa de Est și țările CSI (tur-retur). Pachetul logistic include, de asemenea, antrepozitare (comerț electronic), transport pe grupe, distribuție națională (internațională) și servicii vamale. Grupul E. van Wijk are 800 de angajați entuziaști, care generează, împreună, o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.