Ekol se dezvoltă în Franța

Ekol Franța a înființat, de curând, două noi filiale. În contextul unei creșteri continue a companiei în Franța, începând cu August 2016 și al unei poziții strategice în planul de dezvoltare Ekol, noile filiale vor acoperi majoritatea activităților ce țin de sectorul logistic.

Una din filiale a fost deschisă în Paris și se va focusa pe oferirea de servicii de distribuție internă și transport internațional. Facilitatea are 1600 metri pătrați spațiu depozitare, o parcare pentru 20 de camioane și un garaj de camioane grele care va permite mentenanța vehiculelor. De asemenea, filiala va coordona conexiunea feroviară între Paris și Sete și va dezvolta mai multe conexiuni către nordul Europei” – a declarat Tuğrul Sarıkahya, Country Manager Ekol Franța.

Cea de-a doua filială se află în Lyon. Echipa de aici va contribui la furnizarea serviciilor de distribuție internă și transport internațional. Filiala va fi o agenție de transport de marfă și va absorbi fluxurile din toate direcțiile. De asemenea, va fi specializată în operațiuni de cross dock și servicii express. Operațiunile vor fi ușor de gestionat datorită unui spațiu de depozitare de 2000 de metri pătrați și a unei parcări pentru 20 de camioane, venind, astfel, în întâmpinarea nevoilor clienților. Filiala din Lyon va oferi și servicii vamale.

Scopul filialei Ekol Lyon este de a crea noi conexiuni cu țările din Europa de Est și de Sud.” – a adăugat Tuğrul Sarıkahya.

Ekol furnizează servicii în Franța începând cu anul 2012. Cu o rată de creștere de 90% înregistrată în 2016, Ekol Franța oferă conexiuni rutiere, maritime și feroviare. Nava Ro-Ro deținută de Ekol, Ayshe, care este cea mai rapidă din lume, ajunge în Sete din Izmir, conectând, astfel, Franța de Turcia și Orientul Mijlociu. De asemenea, Ekol dezvoltă conexiuni intermodale, iar unul din trenurile bloc operate de companie leagă Sete de Paris.

Despre Ekol:

Ekol, companie de logistică integrată, înființată în 1990, oferă cele mai înalte servicii de transport internațional de marfă, depozitare, distribuție internă, comerț international, servicii vamale, precum și servicii de supply chain management în filialele sale din 15 țări.

Modelul de afaceri Ekol este susținut de acea inspirație tehnologică care îmbină mintea, inima și conștiința, oferind în același timp, în mod constant clienților săi soluții integrate, interconectate și inovatoare. Ekol este întotdeauna cu un pas înainte și niciodată nu stabilește ceva ca fiind suficient de bun. Această abordare ne ajută să ne respectăm angajamentele față de clienții noștri și creează beneficii de mediu, financiare și sociale.

Ekol este unul dintre cei mai mari furnizorii de servicii logistice din Europa, cu centre de distribuţie de 1,000 000 de metri pătrați suprafață de depozitare în Turcia, Germania, Italia, Grecia, Franța, Ucraina, Bosnia-Herțegovina, România, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Iran și Slovenia, folosind resurse proprii, precum 6 nave RO-RO48 block-trains pe săptămână și 5.500 de vehicule.

În îndeplinirea promisiunilor sale, cea mai mare putere a Ekol derivă din forța de muncă și puternica rețea de distribuție. O echipă multinațională cu peste 6.500 de membri este dedicată în totalitate pentru a oferi servicii impecabile și satisfacție clienților, jucând, astfel,  un rol vital în povestea de succes  Ekol.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.