ELI Park 4 București a ajuns la 100% grad de ocupare

ELI Park 4 București a ajuns la un grad de ocupare de 100%, reușind, pe o piață dificilă, să închirieze într-un timp record de doar 9 luni 21.000 mp către 4 clienți diferiți.

ELI Parks

Precizările transmise ZIUA CARGO:

ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața imobiliară logistică și industrială din România, reprezintă o dovadă a dedicării pentru inovație, sustenabilitate și crearea de spații care să stimuleze productivitatea și bunăstarea angajaților. 
„Suntem încântați să anunțăm că ELI Park 4 Bucharest este acum complet închiriat, demonstrând cererea puternică pentru spații industriale de înaltă calitate în locații strategice. Angajamentul nostru de a oferi medii de lucru moderne și sustenabile a avut ecou în rândul chiriașilor din diverse sectoare, consolidând poziția noastră ca unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții industriale și logistice din România”, a declarat Andrei Jerca, managing director ELI Parks.

Cu locația sa strategică și angajamentul față de excelență, ELI Park 4 Bucharest continuă să stabilească standardul pentru parcurile industriale din România.

Portofoliul de spații logistice și industriale al ELI Parks se ridică acum la 118.000 de metri pătrați, cu dezvoltări în orașe precum Iași, Bacău, Ploiești și București. Privind în viitor, ELI Parks își propune să își extindă portofoliul pentru a cuprinde 500.000 de metri pătrați de spații industriale și logistice până la sfârșitul anului 2027.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.