ELI Park Iași, construit în faze

ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori din piața imobiliară logistică și industrială din România, anunță un nou proiect de dezvoltare: ELI Park Iași.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Noul un parc logistic și industrial va avea o suprafață totală de 63.000 de metri pătrați și va fi construit în mai multe faze. Prima fază, care acoperă 22.000 de metri pătrați, este programată să fie finalizată și livrată, până la mijlocul anului 2024.

„Suntem mândri să pornim în această călătorie cu planul nostru de dezvoltare la ELI Park Iași, un proiect care semnifică angajamentul nostru de a oferi spații industriale inovatoare. Cu o locație strategică, clădiri de clasă A și o dezvoltare etapizată, acest proiect este poziționat pentru a deveni un hub pentru companiile care doresc să își îmbunătățească operațiunile și să își extindă aria de acoperire în regiune.”, a declarat Andrei Jerca, managing director al ELI Parks.

Situat strategic în apropierea graniței cu Republica Moldova, dar acoperind și regiunea de nord-est a României, ELI Park Iași oferă o locație ideală pentru companiile care doresc un acces neîngrădit atât la piețele regionale, cât și la cele internaționale. De asemenea, locația asigură un acces ușor la principalele noduri de transport, Aeroportul Iași fiind la doar 20 de minute de mers cu mașina. ELI Park Iași asigură conexiuni eficiente cu centrul orașului Iași în 15 minute și cu șoseaua de centură a orașului în 2 minute de mers cu mașina.

ELI Parks este specializat în furnizarea de servicii complete de tip built-to-suit pentru facilități de producție și logistică. Acest pachet inclusiv ghidează clienții în fiecare etapă a procesului de dezvoltare – de la identificarea terenului adecvat, la proiectare și livrare finală – personalizat pentru a satisface cerințele unice ale fiecărui proiect.
Prin desemnarea ca clădiri de clasă A, ELI Parks se asigură că întreprinderile din cadrul parcurilor noastre beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate, design și funcționalitate.

ELI Park Iași reprezintă nu numai o nouă piatră de hotar pentru ELI Parks, ci și o dovadă a dedicării companiei de a oferi întreprinderilor un mediu industrial adaptabil, durabil și orientat spre viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.