Emerson va fi noul chiriaș al Globalworth Campus în București

Emerson, o companie globală de tehnologie și software, va fi chiriașul Globalworth, începând cu luna aprilie 2022, în urma semnării unui contract, pe o perioadă de șapte ani, pentru un spațiu de birouri de 1.100 mp în Campus C din București.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Emerson, care cuprinde două platforme globale de afaceri – Soluții de Automatizare și Soluții Comerciale și Rezidențiale, se angajează să impulsioneze inovația pentru a face lumea un loc mai sănătos, mai sigur, mai inteligent și mai durabil. Angajații din divizia Emerson de Soluții de Automatizare își vor desfășura activitatea în clădirea Campus Globalworth, una dintre clădirile de birouri de top din România, iar Emerson va beneficia de cea mai mare comunitate de afaceri din țară: Globalworth District.

Ema Iftimie

Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România: „Globalworth Campus este un proiect foarte ambițios, gândit să ofere un ecosistem echilibrat în cel mai extins parc de birouri dezvoltat în România. Grija pentru cei pe care îi găzduim în clădirile noastre se află la baza modelului nostru de business, de aceea vom face tot posibilul să acomodăm compania Emerson în spațiile noastre premium, în care atât birourile din interior cât și mediul ambiant exterior sunt un teren propice pentru inovație și progres. Dorim să aducem mulțumiri companiei Emerson pentru încrederea acordată”.

Sebastian Ferecus, Director General, Europa Centrală și de Sud-Est, Emerson: „Birourile Emerson din București joacă un rol vital în oferirea de suport clienților de la nivel local și din cadrul regiunii centrale și de sud-est a Europei. Noul spațiu de birouri va oferi angajaților un mediu modern care sprijină cerințele lor zilnice de lucru și inspiră colaborarea și gândirea inovativă pentru a ajuta clienții să își îmbunătățească performanțele operaționale. Trecerea la o facilitate mai eficientă din punct de vedere energetic sprijină de asemenea angajamentul nostru față de sustenabilitatea mediului, prin reducerea în continuare a impactului operațiunilor noastre asupra resurselor de mediu.

Un proiect amplu din portofoliul Globalworth, complexul Globalworth Campus le oferă chiriașilor spații care mizează pe sustenabilitate și design avangardist, care încurajează inovația, relaxarea și creativitatea. Proiectul se înscrie în cele mai înalte standarde în materie de eficiență energetică, fiind în prezent acreditat BREEAM Excellent. Totodată, la finalul anului 2021, clădirea a obținut certificarea WELL Health-Safety. Primită în urma unui proces bazat pe dovezi și verificat de terți, certificarea este aplicabilă tuturor tipurilor de clădiri și spații noi și existente, care se axează pe politici operaționale, protocoale de întreținere, implicarea părților interesate și planuri de urgență pentru a aborda un mediu post-COVID-19 în prezent și în viitor.

Fiind o dezvoltare de vârf, cu birouri echilibrate, spații comerciale și alte facilități suport, Globalworth Campus este cel mai extins complex de birouri Clasa „A” din România, oferind cea mai înaltă experiență de lucru. Acesta cuprinde trei clădiri de birouri încadrate în clasa A ce găzduiesc spații de birouri, un centru de conferință, centre comerciale și diverse alte facilități, ce se întind pe o suprafață închiriabilă de peste 92.000 mp. Parcul a fost construit pentru a oferi o experiență de lucru complexă, iar până în prezent a fost ales ca soluție office de companii precum Amazon, Mindspace, Dell, Ademco, Stefanini, P4Cards, Mazars, Chain IQ, Hoist, Garlic Bread, Delphi Diesel Systems, Stradale, Unicredit Services, Allianz, Carrefour, APS Romania, Lagardere, Garrett Advancing Motion, Starbucks.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.