eMobility – DKV își dublează rețeaua de încărcare electrică: 130.000 de puncte de acceptare

În drum spre crearea celei mai mari rețele de încărcare din Europa, furnizorul de servicii de mobilitate DKV a atins, recent, o altă etapă. În a doua jumătate a anului 2020, compania cu sediul în Ratingen și-a extins rețeaua de încărcare în Germania, Austria, Benelux, Italia, Franța, țările nordice și mai multe țări din Europa de Est și, prin urmare, și-au dublat din nou punctele de încărcare în 2020.

Furnizorul de servicii de mobilitate oferă acum până la 90%, uneori peste, acoperire a rețelei de încărcare în diferite țări, cum ar fi Germania, Olanda, Italia, Luxemburg, Danemarca, printre altele. Toate punctele de încărcare nou conectate sunt active și disponibile.

„Sunt foarte mândru că ne-am extins rețeaua de încărcare în această măsură și am așezat astfel o piatră de temelie importantă pentru aprovizionarea flotelor de modele electrice ale clienților noștri în întreaga Europă. Această creștere dinamică arată că subiectul electromobilității se dezvoltă într-un ritm rapid în toată Europa. Ambiția noastră este să preluăm conducerea în domeniul ecologic și să devenim furnizorul principal de produse durabile din industria noastră”, spune încântat Sven Mehringer, Director General Servicii Energie și Vehicule la DKV.

În 2021, rețeaua de încărcare DKV urmează să fie extinsă și mai mult.

DKV Euro Service 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 180.000 puncte de acceptanță (inclusiv 60.000 de stații de carburanți și 100.000 de puncte de încărcare) pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.