Euroins România își exprimă „consternarea față de acuzaţiile false făcute de COTAR”

Euroins România își exprimă „consternarea față de acuzațiile false formulate de COTAR”, precizând, într-un comunicat, că cifrele care fac referire la activitatea companiei de asigurări „nu au în spate dovezi și nici explicații”. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

„Suntem surprinși să vedem cum COTAR continuă să răspândească informații mincinoase, în contextul în care toate aspectele pieței de asigurări  sunt sub control strict și constant al Autorității de Supraveghere Financiară. 

Am comunicat în permanență transparent, atat cu instituțiile de reglementare, cât și în prezentarea oficială a acțiunilor pe care le-am întreprins. 

Activitatea noastră și rezultatele din ultimul an au dovedit faptul că Euroins România a făcut progrese semnificative, atât în relația cu service-urile, cât și cu clienții. 

Euroins plătește în termenele legale stabilite de lege și avem o relație foarte bună cu peste 800 de service-uri din întreaga țară, din partea cărora nu au existat plângeri. 

Faptul că plătim în timp este dovedit și de cifrele din primele 4 luni ale anului, când Euroins a plătit daunele în doar 5 zile de la depunerea cererii de plată, în dosarele în care nu au existat victime. În comparație, în T4 2021, timpul mediu de plată a despăgubirii a fost de 6,8 zile, față de 37,5 zile, în T2 2021.

Atragem atenția asupra credibilității pe care COTAR o mai are în piață, în contextul în care, în ultima perioadă, a răspândit în nenumărate rânduri acuzații false și cifre fără fundament legal.

Datele furnizate de COTAR nu au fost verificate și validate de instituțiile publice cu autoritate. 

Considerăm că acțiunea aceasta are în principal scopul de a afecta nejustificat imaginea Euroins România și de aceea luăm în considerare să dăm în judecată COTAR pentru acuzațiile false care ne-au fost adresate.

Despre Euroins Insurance Group (EIG)

Euroins Insurance Group AD (EIG) este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurări care operează în Europa Centrală, de Est și de Sud-Est. Euroins Insurance Group oferă o gamă completă de produse de asigurare, deservește peste 4 milioane de clienți în 14 țări și are peste 3.000 de angajați. EIG face parte din Eurohold Bulgaria AD, un mare grup financiar și energetic care operează în regiune și activează în domeniul distribuției, furnizării și comerțului cu energie electrică, asigurări, leasing, vânzări de mașini, servicii de investiții și management al activelor. Eurohold este listată la Bursa de Valori din Bulgaria și Varșovia. În 2021, Eurohold a achiziționat prin unitatea sa Eastern European Electric Company subsidiarele companiei energetice cehe CEZ Group din Bulgaria, care au peste 3.000 de angajați și deservesc aproape 3 milioane de consumatori din țară. www.euroins.ro; www.eig.bg; www.eurohold.bg

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.