Eurowag, primul furnizor european de taxare electronică în Cehia

Eurowag, lider în furnizarea de soluții integrate de transport rutier în Europa, a primit certificarea Serviciului European de Taxare Rutieră Electronică (EETS) pentru autostrăzile și drumurile expres din Republica Cehă. În practică, aceasta înseamnă că o singură unitate de bord Eurowag poate fi utilizată pentru a plăti taxele de drum în această țară, alte cinci state europene și pentru anumite poduri și tuneluri.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Datorită noii certificări EETS, începând cu 1 martie 2023, Republica Cehă se alătură Germaniei, Ungariei, Belgiei, Austriei și Poloniei – în toate aceste țări, plățile taxelor de drum se pot face pur și simplu prin unitatea de bord EVA a Eurowag. O singură unitate de bord (OBU) pentru mai multe țări facilitează operarea și gestionarea flotelor transportatorilor, simplifică munca și operarea OBU-urilor pentru șoferi și, de asemenea, crește siguranța pe drum – mai puține OBU-uri, un parbriz mai curat și vizibiltate crescută pentru șofer și toate acestea consolidate într-un singur portal de client.

Soluția EVA – mai mult decât plata fără griji a taxei de drum

Unitatea de bord EVA a Eurowag oferă servicii suplimentare, pe lângă certificarea EETS și plățile aferente taxelor. Soluția include instrumente integrate de gestionare a flotei, cum ar fi planificarea și urmărirea rutei vehiculelor, descărcări de la distanță ale valorilor tahografului, analiza comportamentului șoferului și tehnologia patentată de geolocalizare FuelGuard, care este complet gratuită pentru clienți. Unitatea de bord EVA oferă astfel proprietarilor de flote, economii de costuri și date pentru a-și gestiona afacerea eficient, economisește timpul dispecerilor cu un software intuitiv de gestionare a flotei și crește siguranța șoferului, deoarece unitatea de bord verifică dacă se depășesc limitele legale de timp de conducere și se pot monitoriza chiar și obiceiurile de conducere ale soferilor.

Cei interesați de OBU EVA certificat EETS trebuie doar să completeze formularul de înregistrare și să selecteze țările în care doresc să activeze serviciul de colectare electronică a taxelor. OBU EVA este, de obicei, livrat în 3 zile lucrătoare de la comandă. Pentru clienții Eurowag existenți, activarea EETS pentru Republica Cehă este și mai ușoară – trebuie doar să vizitați portalul pentru clienți Eurowag și să editați detaliile pentru anumite vehicule în contul de utilizator.

Serviciului European de Taxare Rutieră Electronică permite transportatorilor și șoferilor acestora să călătorească ușor și fără probleme în țările UE. Integrarea rapidă a plăților electronice de taxare în Republica Cehă în soluția noastră a fost, prin urmare, o prioritate pentru noi – la urma urmei, Republica Cehă este piața noastră de origine. Mai mult, numărul de țări în care taxele de drum pot fi plătite prin unitatea de bord EVA va crește în viitor. Lucrăm deja la integrarea plăților taxelor în Slovacia și a plăților post-pay pentru Ungaria“, spune Ivana Lang, manager de produse taxare la Eurowag.

Despre Eurowag

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de mai bine de 25 de ani. Este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Misiunea sa este de a face operarea a milioane de camioane care traversează Europa, mai curată, mai corectă și mai eficientă. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, de la plăți pentru carburanți convenționali și alternativi, încărcare pentru vehicule electrice și plata taxelor de drum, la rambursări de taxe, telematică și navigație, până la o gamă de servicii financiare și consultanță pentru mobilitate curată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.