EV Link Home – soluții practice de încărcare a vehiculelor electrice

Schneider Electric a lansat în România noile stații de încărcare EVlink Home de 3.7 kW, 7.4 și respectiv 11 kW. Cele trei echipamente oferă soluții convenabile și eficiente pentru încărcarea automobilelor electrice la domiciliu.

Stațiile de încărcare EVlink Home sunt ușor de instalat, oferă încărcare mai rapidă comparativ cu încărcarea standard și monitorizează consumul casnic de energie, pentru a optimiza încărcarea. Astfel, încărcarea mașinii nu mai trebuie planificată la anumite ore cu consum mai redus, și nici consumul general de energie al gospodăriei nu mai trebuie organizat în funcție de perioada de încărcare a mașinii. 

„Suntem încântați să aducem în România stațiile EVlink Home, care vor permite proprietarilor de vehicule electrice să își încarce automobilele rapid, sigur și eficient din punct de vedere energetic,” a declarat Lucian Enaru, country general manager Schneider Electric România, Armenia și Republica Moldova.

Dimensiunile reduse și estetica modernă le fac simplu de amplasat în orice garaj sau în holul locuinței.

„În contextul creșterii accelerate a numărului de vehicule electrice în România și în întreaga lume, soluțiile de încărcare pentru casă au devenit absolut necesare pentru a asigura mobilitatea noastră cotidiană. Gama EVlink Home Charging Station include soluții practice, compacte, care au o interfață de utilizare intuitivă și asigură încărcarea completă a bateriilor automobilelor peste noapte, în condiții de eficiență energetică,” a adăugat Lucian Enaru.

Stațiile au toate comenzile integrate într-un singur dispozitiv inteligent de management al încărcării, așa încât pentru operarea lor nu mai e necesar un smartphone sau o aplicație anume. 

Produse din categoria Green Premium, stațiile de încărcare au protecție de scurgere la pământ, auto stop în caz de urgență și respectă cele mai noi standarde de siguranță și de eficiență energetică. 

Despre Schneider Electric 

Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, cu 25 de ani de activitate în România. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului.  

Având 300 de angajați care urmează cariere locale și internaționale, Schneider Electric România coordonează în prezent un grup de țări care include Armenia și Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizația locală asigură asistență specializată în 16 limbi pentru clienții Schneider Electric din 25 de țări. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.