evoMAG, pe platforma Tazz; cele mai multe opțiuni de livrare rapidă

evoMAG intră în parteneriat cu platforma de livrare rapidă Tazz și devine, astfel, retailerul de produse IT&C cu cele mai multe opțiuni de livrare rapidă din România.

Clienții care comandă în aplicația Tazz vor putea intra în posesia produselor vândute de evoMAG în 30-90 de minute de la plasarea comenzii.

Precizările transmise ZIUA CARO:

Cei interesați pot alege din peste 2.200 de produse disponibile momentan, inclusiv televizoare (cu diagonale între 80 și 108 cm), laptopuri, telefoane, monitoare, produse de gaming, componente PC, accesorii etc.

Mihai Pătrașcu

„Intrăm în parteneriat cu Tazz și deschidem un nou canal de vânzare pentru evoMAG, prin listarea în platformă a celor mai căutate produse IT&C, pe care clienții le pot primi chiar și într-o jumătate de oră de la procesarea comenzii. Estimăm că, în primul an de colaborare, evoMAG va livra cu Tazz peste 20.000 de comenzi”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

„Ne bucurăm că, pe lângă selecția extinsă de restaurante, supermarket-uri și magazine, acum putem să punem la dispoziția clienților noștri și produsele evoMAG. Ultimii ani ne-au confirmat nevoia clienților de a primi la ei acasă într-un timp cât mai scurt produsele de care ei au nevoie, de la preparatele de la restaurantele lor preferate, la produse alimentare, gadget-uri sau alte bunuri”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

Toate produsele comandate prin Tazz se află în stocul evoMAG și sunt disponibile imediat. Comenzile pot fi plătite doar online, cu cardul.

Noul parteneriat se înscrie în strategia de diversificare a opțiunilor de livrare rapidă a coletelor, Tazz fiind cea mai recenta platformă de livrări rapide care intră în parteneriat cu evoMAG, alături de alte aplicații de livrare rapidă.

Pentru anul în curs, evoMAG estimează că vor fi livrate peste 50.000 de comenzi prin toate cele 3 aplicații partenere de livrare rapidă, iar peste 100.000 de comenzi vor fi livrate în lockerele easybox, în contextul în care peste 90% dintre comenzi sunt livrare în 24 de ore.

De livrări rapide au parte și produsele achiziționate până pe 22 mai de la evoMAG, în campania aniversară de 17 ani. Cu această ocazie, evoMAG oferă:

  • 17% reducere suplimentară la branduri ca: Huawei, Acer, Tefal, Realme, Rowenta, Logitech, Philips, Samsung, HP, DELL, MSI, Krups;
  • 17% reducere suplimentară la extragaranții;
  • Reduceri suplimentare de 170.000 de lei;
  • 17 RATE fără dobândă prin cardul STAR la Banca Transilvania.

Despre evoMAG:

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează zeci de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite.

evoMAG este companie românească de familie, cu peste 16 ani de experiență în domeniu, fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Despre Tazz  

Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde cele mai bune restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine. Tazz pune la dispoziția clienților săi beneficii exclusive ca evenimente zilnice cu Chefi locali, comanda de grup și plata cu cardurile de bonuri de masă. Tazz este în acest moment cea mai descărcată aplicație din categoria „Food & Drink” în România, serviciile sale fiind disponibile atât prin aplicațiile de mobil Android și iOS, cât și online pe tazz.ro în cele 30 de orașe din țară în care activează în acest moment. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.