Exact Travel deschide porțile Târgului Virtual de Turism

Exact Travel deschide porțile Târgului Virtual de Turism „Poveștile lumii prin călătorii”, ce se desfășoară în perioada 15-22 februarie, cu reduceri de până la 300 euro de persoană. Preferință accentuată pentru destinații precum Vietnam-Cambodgia, China, Coreea de Sud, Japonia și Africa de Sud.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Pasiunea Exact Travel pentru călătorii se materializează într-o selecție curajoasă de destinații și experiențe care mai de care mai inedite. De la misterioasele triburi din Valea Omo din Etiopia, la safariuri emoționante în inima Africii de Sud, și până la combinații exotice de călătorii în America Latină și Asia, pachetele turistice ale Exact Travel sunt gândite să satisfacă chiar și cele mai rafinate gusturi ale aventurierilor. Iar pentru cei care visează la destinații precum Japonia, China sau Bali și Singapore, Exact Travel promite experiențe de neuitat.

Podul de Aur – Vietnam

Reduceri substanțiale

În semn de apreciere pentru clienți, Exact Travel oferă reduceri de până la 300 euro de persoană la rezervările efectuate pentru programele prezentate în cadrul târgului. Este momentul ideal pentru a planifica vacanța mult visată la un preț avantajos.

Vietnam

Cele mai căutate destinații

„Analiza noastră arată o preferință accentuată pentru destinații precum Vietnam – Cambodgia, China, Coreea de Sud, Japonia și Africa de Sud, anticipând că acestea vor fi vedetele târgului online. Ne bucurăm să vedem pasiunea călătorilor pentru explorare și descoperire și ne propunem să venim în întâmpinarea dorințelor lor cu oferte personalizate”, subliniază Viviana Dumitru, product manager Exact Travel.

Kaiseki Ryori – Japonia

Promoție specială pentru cupluri

În perioada 1 – 8 martie, cuplurile au ocazia de a câștiga o escapadă romantică în destinații de vis precum Bali, Sri Lanka sau Maldive, printr-un concurs gândit special pentru ei. O croazieră în Caraibe completează paleta de opțiuni pe care o luăm în calcul pentru premiu.

Safari Africa

Previziuni optimiste pentru acest an

Potrivit consultanților Exact Travel, interesul pentru Asia de Sud-Est, Coreea de Sud și China va crește cu aproximativ 30%, în timp ce pentru Africa de Sud se estimează o majorare de 20% a rezervărilor.

Trei femei din tribul Mursi – Etiopia, cu Exact Travel

Despre EXACT Travel, departamentul de outgoing al EXACT TOURS

Exact Tours s-a născut acum 25 de ani, din dorința de a oferi un turism de calitate călătorilor străini care doreau să viziteze România prin departamentul de incoming. Pachete turistice originale, experiențe unice, amintiri de neuitat, toate acestea au dus la crearea unui brand cunoscut și apreciat de partenerii săi externi. Exact Travel reprezintă departamentul de outgoing al agenției de turism Exact Tours și s-a format din dorința unor buni  cunoscători ai limbii și culturii japoneze de a arăta turiștilor români frumusețile arhipelagului nipon, așa cum doar japonezii îl cunosc, dezvoltând programe culturale deosebite îmbogățite cu experiențe autentice. Între timp portofoliul agenției este într-o continuă diversificare, încercând să ofere turiștilor săi, experiențe plăcute în lumea largă.

Citadela Imperială Hue, Vietnam
Yakiniku, Japonia

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.