FAN Courier relochează în parcul logistic P3 activitatea unei zone de curierat

P3 Logistic Parks (“P3”) primește un nou chiriaș în comunitatea din parcul logistic P3 Bucharest A1. FAN Courier, liderul serviciilor de curierat din România, a închiriat 5.000 mp de spații de depozitare și de birouri în parcul de la km 13 de pe Autostrada A1. 

Furnizorul de servicii de curierat își propune ca noul spațiu să devină principalul hub de curierat din vestul Bucureștiului, care o să deservească toți clienții FAN Courier din această zonă a capitalei. 

Sînziana Pardhan

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Ne bucurăm să întâmpinăm în parcul nostru cea mai mare companie de servicii de curierat din România și suntem onorați că a ales să pună bazele unui nou hub regional aici. Piața serviciilor de curierat a crescut considerabil în ultimii ani, iar numărul tot mai mare de livrări e-commerce și investițiile în capacitățile operaționale și tehnologii ne oferă perspective pozitive de dezvoltare ale acestei industrii pentru perioada următoare.”  

Nivelul investițiilor atins de FAN Courier în acest an a depășit 31,5 milioane de euro, cele mai importante proiecte fiind dezvoltarea rețelei de lockere, digitalizarea, extinderea și tehnologizarea mai multor HUB-uri din țară.

Pentru noul spațiu din parcul logistic P3 Bucharest A1, unde lucrează deja aproximativ 150 de angajați ai companiei de curierat, FAN Courier analizează posibilitatea de a-l dota cu tehnologii avansate de sortare și cântărire a expedițiilor, iar dacă activitatea din locație va solicita investiții suplimentare, acestea vor fi alocate la momentul oportun. 

Cătălin Stroe

Cătălin Stroe, Bucharest Operations manager în cadrul FAN Courier, a precizat: „Am ales acest spațiu pentru că este potrivit pentru desfășurarea activității noastre, atât din punct de vedere al facilităților oferite, cât și din punct de vedere al locației strategice, într-o zonă puternic industrializată – una dintre cele mai importante zone din infrastructura companiei noastre. Spațiul ne permite utilarea și tehnologizarea specifice activității de curierat și ne oferă oportunitatea unei bune organizări zonale. Apreciem buna colaborare cu întreaga echipă P3, care este mereu aplecată spre nevoile business-urilor care se dezvoltă în spațiile sale.”

Despre P3 Logistic Parks 

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 7,1 milioane m² de active în administrare și un portofoliu extins de terenuri de 1,6 milioane m² pentru dezvoltare ulterioară. P3 are activități comerciale în 11 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central la Praga, P3 are peste 240 de angajați în 11 birouri din orașe europene cheie, oferind servicii integrate de dezvoltare, active și management al proprietății. 

Despre FAN Courier

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai. FAN Courier a devenit, în 2006, liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant datorită investițiilor și serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent. FAN Courier deservește cei peste 60.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 7.900 de angajați și colaboratori și a unei flote auto de aproximativ 4.500 de autovehicule. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.