FineStore închiriază un depozit de 10.000 mp în CTPark Bucharest North

CTP a livrat pentru FineStore un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ștefănești-Afumați din nordul Capitalei.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Depozitul este dezvoltat astfel încât să poată răspunde tuturor nevoilor FineStore, care și-a propus, încă de la deschiderea sa din 2014, să găsească soluțiile cele mai bune pentru ca iubitorii de gusturi fine să poată comanda băutura preferată simplu, rapid și la un preț corect oriunde s-ar afla în țară. Noul spațiu închiriat de FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, este amplasat în parcul industrial CTPark Bucharest North și dispune de o parcare generoasă, destinată exclusiv clienților care doresc să ridice personal din depozit produsele comandate online.

Situat în zona Ștefănești-Afumați, parcul industrial oferă soluții premium și spații flexibile pentru orice tip de afacere. Dezvoltat în conformitate cu standardele BREEAM privind accesibilitatea și infrastructura, CTPark Bucharest North oferă depozite de clasă A, construite conform celor mai înalte standarde tehnice CTP, asigurând astfel un cost optim de ocupare pentru rezidenți.

Ana Dumitrache, Managing Director CTP România, a declarat: „FineStore  este un client excelent pentru un spațiu foarte bun, ceea ce face ca lucrurile sa mearga bine pe termen lung. CTPark Bucharest North este opțiunea ideală pentru clienții care au o componentă majoră de business în e-commerce, deoarece este foarte bine localizat pe centura de nord a Bucureștiului, cu o infrastructură bună  și un acces facil în oraș.” 

De asemenea, Daniel Vasilescu, owner FineStore, spune: „Partenerii noștri CTP au înțeles foarte bine nevoile noastre de business și au identificat rapid modalități pentru a integra flexibilitatea pe care ne-am dorit-o, oferindu-ne o serie de soluții personalizate. Ultimele luni ne-au demonstrat că avem alături o echipă dedicată în cadrul CTP și avem încredere că pe viitor, această colaborare va atrage realizări remarcabile de ambele părți”.

Tranzacția a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară iO Partners.

Viorel Opaiț, Business Development director în cadrul iO Partners, a declarat: „Am urmărit dezvoltarea FineStore din ultimii ani și am cunoscut o echipă tânără cu o înțelegere exemplară a pieței de retail online și care reușește să se dezvolte și să câștige cotă de piață într-un domeniu cu multă concurență. Sunt încântat că am facilitat această tranzacție de referință cu CTP, ce a culminat cu livrarea cu succes a unui depozit de ultima generație de aproape 10.000 mp care va îmbunătăți experiența clienților FineStore și va asigura spațiul pentru dezvoltare în următorii ani. Felicit atât FineStore, cât și CTP pentru acest parteneriat și așteptăm cu nerăbdăre să asistăm la succesul colaborării lor.”

Depozitul de aproape 10.000 mp livrat pentru FineStore susține planurile de extindere ale companiei, oferind acces facil către toate marile orașe din țară.   

CTPark Bucharest North este situat în zona Ștefănești – Afumați, un hub logistic consacrat, pe Centura de Nord a Bucureștiului, în apropiere de autostrada A3 și de Drumul Național 2 (DN2). Parcul logistic din județul Ilfov are o suprafață totală de 21 de hectare și este perfect amplasat pentru a răspunde nevoilor clienților din sectorul retailul online, datorită unui acces facil către București.

CTP deține depozite de clasa A, cu o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane mp, în multiple orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate în Europa, în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând 11 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări la 30 iunie 2023. CTP certifică toate clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very Good sau mai bine și a obținut un rating ESG “Low-Risk” de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.