Flanco a deschis al patrulea magazin din Craiova

Flanco a deschis, în 5 octombrie, un nou magazin în Craiova, amplasat în cel mai nou centru comercial al orașului: Promenada Mall. Astfel, rețeaua retailerului ajunge la 160 de puncte de vânzare, amplasate în 112 orașe din țară.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cel de-al patrulea magazin Flanco din oraș are o suprafață de 700 mp și, la fel ca și celelalte puncte ale rețelei, deține dotări orientate spre eficiență și sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED.

„Craiova este unul dintre cele mai dinamice orașe din țară pe piața electro-IT, astfel că am ales să deschidem un al patrulea magazin care să deservească această zonă. Ne urmăm strategia de a fi alături de clienții noștri în locurile preferate de shopping și divertisment – centrele comerciale – iar cel mai nou mall din oraș va aduce, cu siguranță, oportunități atât pentru craioveni, cât și pentru noi”, spune Ionut Cîrstea, director vânzări Flanco.

Retailerul a pregătit la raft o gamă atent selecționată de produse, care să răspundă unor cerințe variate – de la performanță, la tehnologie de ultimă generație, eficiență energetică sau preț. Pe lângă ofertele speciale de deschidere, consultanții au oferit vouchere în valoare de 100 de lei primilor 200 de clienți din această zi.

Serviciile puse la dispoziția clienților ocupă un rol important în strategia retailerului, astfel că portofoliul vast de servicii și oferte de creditare disponibile la nivel național vor completa, de asemenea, experiența de shopping a celor care trec pragul magazinului Flanco Promenada Mall.

„Deși observăm o tendință de scădere a creditului de consum, împreună cu partenerii noștri financiari ne străduim să le oferim clienților noștri posibilitatea de a accesa sprijinul financiar necesar, pentru a-și permite produsele de calitate pe care și le doresc. Cumpărăturile prin card de credit oferă avantajul achitării produselor în până la 40 de rate fără dobândă. Cei care nu dețin un card de cumpărături, pot opta pentru varianta plății în 3 sau 4 rate, direct cu cardul de salariu”, precizează Ionuț Cîrstea.

Clienții beneficiază de serviciile retailerului pe tot parcursul anului, indiferent de magazinul rețelei: cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piață, de 45 de zile, cu banii returnați pe loc, transportul gratuit, programul Rabla, opțiunea de asigurare produse.

Magazinul Flanco din Promenada Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial: Calea Severinului nr. 61.

Despre Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 160 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 orașe ale României. De asemenea, magazinul online al retailerului, flanco.ro, se află în continuă dezvoltare și oferă tehnologie de ultimă generație, cele mai căutate branduri și soluții inovatoare de plată.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.