FlixBus are propriul magazin de bilete

FlixBus a dechis primul său magazin de bilete din București. Noul punct de vânzare din Autogara Militari este primul din Estul Europei administrat direct de furnizorul de transport pe distanțe lungi. De asemenea, compania continuă să îmbunătățească opțiunile de achiziționare a biletelor online prin integrarea Google Pay în aplicația sa de mobil.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

FlixBus are o rețea de vânzări extinsă la nivel european, cu peste 30.000 de puncte de vânzare. Doar în România, agențiile partenere oferă bilete în 1.400 de puncte de vânzare. O cincime dintre acestea sunt amplasate în Capitală, în timp ce restul se află pe teritoriul întregii țări.

Pe lângă parteneriatele locale, FlixBus a început să deschidă propriile magazine amplasate în locații strategice din Europa Centrală și de Vest pentru a simplifica cumpărarea de bilete pentru pasageri. Noul punct de vânzare FlixBus din România se află în Autogara Militari, cel mai important hub verde din România, de unde pasagerii pot călători direct în 15 țări europene, printre care Franța, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

„Ne dorim să facem toată experiența călătoriei cu autocarul pe cât de simplă și de confortabilă posibil, de la planificare până la sosirea la destinației. FlixBus dezvoltă constant soluții de plată, atât în mediul online, cât și în offline pentru a face achiziția biletelor o experiență cât mai simplă. În România, modalitățile tradiționale de plată sunt încă populare, iar noul punct de vânzare este o inițiativă menită să ofere acces rapid la bilete celor care preferă să își achiziționeze călătoriile offline”, a explicat László Arany, managing director regional în cadrul FlixBus.

Noi soluții digitale pentru achiziții online rapide și sigure

Soluții digitale concentrate pe client s-au aflat în centrul modelului FlixBus încă de la lansarea pe piață a companiei în 2013. Pe lângă parteneriatul cu societăți importante din sectorul tehnologiei precum Google, FlixMobility se bazează pe o echipă proprie de peste 200 de dezvoltatori care lucrează pentru a îmbunătăți constant site-ul companiei, aplicația mobilă și sistemele de tehnologie internă.

În aprilie 2018, FlixBus a devenit primul furnizor de servicii de transport cu autocarul din lume care a integrat Google Assistant și a introdus posibilitatea de a achiziționa bilete prin intermediul controlului vocal. În luna iunie, compania a încorporat, de asemenea, serviciile Google Pay în aplicația FlixBus pentru Android, permițând pasagerilor să utilizeze portofelul digital pentru a achiziționa bilete rapid și sigur. Această opțiune este disponibilă momentan în Belgia, Republica Cehă, Germania, Polonia, Slovacia, Spania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.