FlixMobility se extinde către calea ferată

După cinci ani de la lansarea FlixBus, cel mai mare furnizor european de mobilitate pe distanțe lungi, compania din spatele autocarelor verzi adaugă și trenuri rețelei sale. FlixTrain va începe să circule din 24 martie 2018 pe ruta Hamburg – Dusseldorf – Köln. Până la finalul anului, 28 de destinații din Germania se vor afla în rețeaua FlixTrain.

“Autocarul și trenul se completează perfect unul pe altul. Prin adăugarea FlixTrain în oferta FlixMobility, oferim opțiuni accesibile de călătorie unui număr și mai mare de persoane”, a declarat André Schwämmlein, CEO și cofondator al FlixMobility. “Arătăm că este accesibil să călătorești confortabil pe distanțe lungi”.

Biletele pentru FlixTrain vor avea prețuri ce încep de la 9,99 € pe www.FlixTrain.com, în aplicația gratuită pentru telefonul mobil sau în magazinele FlixBus din Germania.

FlixTrain și FlixBus oferă o alternativă ecologică pentru călătoria cu mașina

FlixTrain va fi integrat în rețeaua FlixBus din Germania, oferind noi alternative la călătoria cu mașina.

“Suntem pentru alternative accesibile și ecologice pentru călătoria cu mașina”, a mai spus Schwämmlein. “Scopul FlixMobility este de a convinge – și permite – cât mai multor persoane să aleagă transportul în comun pe distanțele lungi. Cu ajutorul rețelei noastre de autocare și trenuri, dezvoltăm un concept sustenabil pentru viitorul mobilității”.

Extinderea rețelei, inovarea produselor și FlixBus SUA

De la lansarea FlixBus în 2013, compania a transportat peste 100 de milioane de pasageri prin 250.000 de curse zilnice. În 2018, FlixMobility va continua să se extindăprin includerea unor noi curse și destinații din 27 de țări în care operează FlixBus. FlixBus va fi lansat și în Statele Unite în vara acestui an, primele curse urmând săopereze din California către Sud-Vestul SUA.

“În ultimii cinci ani, FlixBus a schimbat semnificativ modul de călătorie în Europa”, adaugă Schwämmlein. “Împreună cu FlixTrain și cu lansarea din SUA, dorim să oferim cât mai multor persoane posibilitatea de a călători sustenabil și confortabil în următorii cinci ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.