FlixTrain a revenit cu garnituri noi

FlixTrain a revenit pe șinele din Germania, începând cu data de 23 iulie. Trenurile verzi pe distanțe lungi de la FlixMobility vor circula de zece ori pe săptămână între Berlin și Köln. Düsseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Bielefeld și Hanovra sunt de asemenea disponibile. 

În prezent, furnizorul de mobilitate sustenabilă folosește vagoane renovate, ceea ce îl face și mai confortabil pentru pasagerii săi. Similar cu serviciul de autocare pe distanțe lungi FlixBus, FlixTrain are la bază un concept de igienă amplu. Pe lângă o curățare completă și dezinfectare înainte, după și în timpul fiecărei călătorii, se adaugă și check-in contactless.

Datorită energiei verde 100% furnizată de Greenpeace Energy, FlixTrain rămâne nu doar cea mai sustenabilă alternativă de călătorie pe șine, dar și cea mai accesibilă, prețul biletelor pornește de la 4,99 EUR.

Going green: vagoane noi pentru o experiență de călătorie și mai confortabilă

Tocmai la timp pentru revenirea pe șine, trenurile FlixTrain vin cu un aspect nou: toate vagoanele au fost renovate complet. Acestea sunt echipate cu scaune noi, prize, internet Wi-Fi, cât și un sistem de divertisment la bord.

„Noua noastră ofertă arată că este posibil să ai acces la călătorii confortabile, sustenabile și prețurile accesibile ”, spune André Schwämmlein, co-fondator și director general al FlixMobility.

„Suntem o nouă alternativă de călătorie pe calea ferată, iar oamenilor le place să călătorească cu FlixTrain. Am dori să le mulțumim pentru încrederea acordată și să le oferim pasagerilor ceva înapoi prin garantarea gratuită a scaunului și mai mult confort pentru călătorie”, a mai adăugat Schwämmlein.

La început, FlixTrain va opera între Berlin și Köln de zece ori pe săptămână. Düsseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Bielefeld și Hanovra sunt de asemenea conectate la această linie. Biletele pot fi deja rezervate începând cu prețul de 4,99 EUR.

Concept complet de igienă cu scaune garantate

Pentru a putea oferi servicii de mobilitate sigure chiar și în această perioadă, FlixTrain a dezvoltat și implementat un concept complet de igienă. Pe lângă dezinfectarea minuțioasă a trenurilor înainte, în timpul și după fiecare călătorie și check-in contacless, FlixTrain, spre deosebire de concurenții săi, se bazează pe garantarea locurilor pentru toți pasagerii. Prin acest aspect, se asigură că nimeni nu trebuie să stea pe culoar.

„Scopul nostru a fost întotdeauna să digitalizăm experiența de călătorie și, simplificarea acesteia pentru toți călătorii”, spune Schwämmlein. „De aceea folosim abordarea noastră digitală pentru a garanta tuturor un loc. Mai ales în perioadele în care călătoria în siguranță este mai importantă ca niciodată, oferim o valoare adăugată, asigurându-ne că îmbarcarea este organizată – și, desigur, gratuită”, subliniază co-fondatorul FlixMobility.

La cerere, pasagerii pot deschide și geamurile din fiecare vagon. În plus, în trenurile FlixTrain, ca și în toate celelalte mijloace de transport în comun, este necesară purtarea unei măști de protecție.

Pasagerii FlixTrain primesc instrucțiunile de siguranță actualizate odată cu confirmarea rezervării atunci când cumpără bilete online sau de pe site-ul companiei. De asemenea, personalul trenului informează pasagerii cu privire la toate măsurile de igienă în momentul îmbarcării. Măsurile introduse de FlixTrain urmează reglementările legale în vigoare și recomandările oficiale, dar compania face apel la pasagerii săi să călătorească numai dacă sunt lipsiți de simptome și respectă toate măsurile de siguranță necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.