FM Logistic și Urbantz oferă livrări urbane sustenabile în România

FM Logistic și Urbantz și-au unit forțele, în luna iunie, pentru a gestiona livrările urbane în București. În acest fel, cele două companii marchează etapa inițială a colaborării loral cărei obiectiv este implementarea soluției, la nivelul întregii țări, până la finalul acestui an.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Parteneriatul pune în valoare algoritmii avansați ai Urbantz și permite FM Logistic să orchestreze o planificare optimizată pentru comenzile urbane. Aceasta include luarea în considerare a unor factori cruciali precum datele de trafic, ferestrele de timp de livrare, capacitatea vehiculelor și preferințele clienților. Un alt beneficiu-cheie al soluției este vizibilitatea  fiecărei etape a livrării în timp real, de la pregătire și expediere până la tranzit și recepția finală.

Dispecerii FM Logistic pot acum să urmărească în timp real comenzile  și să ofere un interval orar de livrare mai precis clienților care primesc notificări prin SMS cu privire la ora estimată de livrare. La sfârșitul procesului, FM Logistic obține în timp real dovada livrării prin fotografii, scanări și semnături digitale, îmbunătățind și mai mult experiența generală a clienților. Obiectivul ambițios este ca această soluție inovatoare  să fie implementată la nivel național până la sfârșitul acestui an.

Lavinia Ștefan, director de transport la FM Logistic, a împărtășit entuziasmul pentru această nouă soluție: „În acest moment, suntem foarte concentrați pe digitalizarea activității noastre de transport. Introducerea soluției digitale de la Urbantz în operațiunile noastre zilnice de transport a fost un real succes. Acum putem să ne planificăm eficient livrările urbane, să soluționăm mai rapid reclamațiile clienților, să măsurăm performanța transportatorilor și, cel mai important, să avem dovada livrării în timp real. Sustenabilitatea este esențială pentru noi, iar acest parteneriat cu Urbantz se aliniază perfect cu obiectivele noastre de a face fiecare livrare sustenabilă.”

Jonathan Weber, CEO Urbantz, a adăugat:La Urbantz, îmbinăm inovația cu durabilitatea. Parteneriatul nostru cu FM Logistic subliniază acest angajament, ridicând experiența de livrare și abordând în același timp imperativele de mediu. Împreună, trasăm un viitor mai verde și mai eficient pentru livrările urbane  în România.”

Parteneriatul dintre FM Logistic și Urbantz este în acord cu planul strategic Powering 2030 al FM Logistic, care acoperă logistica urbană, automatizarea și robotizarea, dezvoltarea durabilă, transportul 4.0 și experiența clienților. În special, FM Logistic a luat deja măsuri proactive în direcția sustenabilității prin încorporarea de furgonete electrice în flota sa, cu mai multe vehicule similare pregătite pentru implementare în următoarele săptămâni.

Despre FM Logistic

Prezentă în România din 2004, FM Logistic a fost înființată în 1967, în Franța, pentru a furniza servicii de aprovizionare în Europa, deservind clienții din industriile din sectoarele produselor de larg consum, comerţ cu amănuntul, frumusețe și cosmetică, producție industrială și sectoare medicale. Serviciile sale includ depozitare, execuție omnicanal, co-ambalare, transport intern și internațional, operațiuni de logistică urbană, precum și servicii turn de control al lanțului de aprovizionare. Astăzi, compania este activă în 14 țări din Europa, Asia și America Latină.

Despre Urbantz

Înființată în 2014, Urbantz este principalul furnizor european de soluții de gestionare a livrărilor last mile la nivel de întreprindere. Cu misiunea de a eficientiza operațiunile de livrare, de a îmbunătăți satisfacția clienților și de a promova sustenabilitatea, Urbantz deservește o gamă largă de clienți, de la comercianți cu amănuntul de top, angrosiști, întreprinderi de comerț electronic și furnizori de servicii logistice. Susținută de investitori instituționali puternici, platforma Urbantz, bazată pe cloud, oferă o vizibilitate în timp real de neegalat și un control cuprinzător asupra întregului lanț de livrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.