Fundația Scheherazade, 9 transporturi în Ucraina de la începutul războiului

Fundația Scheherazade ajunge în Ucraina pentru a noua oară, cu tot atâtea transporturi, de la începutul războiului.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Ca răspuns la conflictul prelungit din Ucraina, Fundația Scheherazade continuă să susțină comunitatea afectată de război și a trimis încă două transporturi umanitare încărcate cu 3 tone de medicamente esențiale. Valoarea produselor donate este de 100.000 de dolari. 

Un transport va ajunge la Fundația Carpathian din regiunea Uzhhorod. Mai mult, medicamente în valoare de 89.000 de dolari au fost donate de Christian Medical Mission Board din Statele Unite ale Americii, pentru a fi utilizate de către Facultatea de Medicină a Universității din Ujhorod.

Al doilea transport va merge la spitalul din Odesa pentru a trata oamenii afectați de războiul din Ucraina. Transportul transfrontalier și extracomunitar a fost coordonat de către KLG Logistics România. 

Fundația Scheherazade mulțumește Poliției de Frontieră, personalului de la Inspectoratul General pentru Imigrări, Vamei Române, RCS Comisionar, KLG Europe Logistics Romania și tuturor autorităților prezente la Vama Siret care au asistat și au asigurat trecerea fără probleme, a frontierei în cel mai scurt timp posibil, în aceste vremuri dificile. 

„Mulțumirile noastre se adresează tuturor celor implicați în susținerea comunității din Ucraina afectate de război. Mulțumesc în primul rând Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România care ne-au susținut în aceasă acțiune. Iar cum am mai declarat, dăruirea și asistența neîntreruptă a autorităților române de la Vama Siret față de comunitatea ONG-urilor este excelentă în actuala situație turbulentă din Ucraina”, a declarat Wajiha Haris, președintele Fundației Scheherazade.

Acesta este al 9-lea transport umanitar pe care îl organizează Fundația Scheherazade în Ucraina, de la începutul crizei umanitare în zonă.

Fundația Scheherazade, cu sediul în București, a asigurat în luna august încă două transporturi umanitare cu destinația Ucraina. Donațiile au fost făcute prin intermediul Fundației ALIGHT din Statele Unite ale Americii.  Fundația a donat și un microbuz persoanelor cu nevoi speciale din regiunea Harkov-Ucraina.

Un rezumat al eforturilor de anul acesta

De la începutul conflictului și până acum, Fundația Scheherazade a livrat aproape 80 de tone de alimente, medicamente și peste 16 milioane de dolari. De asemenea, a primit donații de la companii locale precum Alka și Aqua Carpatica și ONG-uri internaționale din SUA precum IMANA, Alight și Catholic Medical Mission Board. Logistica și transportul au fost coordonate de KLG Logistics România, Blue River și Schwarzmueller România. 

IMANA colaborează cu Fundația Scheherazade din România, lucrând direct cu oficialii ucraineni şi cu spitale pentru a livra aceste provizii vitale în Ucraina, urmând ca acestea să fie distribuite.

IMANA îi încurajează pe cei care doresc să susțină această inițiativă să viziteze pagina dedicată Help Ukraine Stand despre Asociația Medicală Islamică din America de Nord (IMANA).

Agenția  de comunicare strategică BDR Associates continuă să comunice voluntar toate informațiile  legate de donațiile  inițiate de către Fundația Scheherazade, contribuind la informarea publică a tuturor, companii sau organizații neguvernamentale, asociații sau persoane individuale, care doresc să se alăture și să susțină concret, acțiunile umanitare destinate Ucrainei, întrucât fiecare sprijin este binevenit și apreciat.  

Poate fi vorba despre sprijin material direct, sau sprijin financiar direct în următoarele conturi: Fundația Scheherazade, BRD BANK, RON: RO91BRDE445SV83423184450, EUR: RO79BRDE445SV83423424450, USD: RO87BRDE445SV83423264450, Swift code: BRDEROBU, se va specifica: Transport Umanitar Ucraina, Str. Erou Iancu Nicolae 12-26, Vila 16, Voluntari, Ilfov, cod poștal 077190, http://www.fundatiascheherazade.ro/ 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.