Gebrüder Weiss relansează campania internațională de ciclism

Compania de logistică Gebrüder Weissrelansează campania internațională „Ciclism în jurul lumii”, cu un scop ambițios: șapte circumnavigații ale lumii, în sprijinul unui proiect de reîmpădurire în Nicaragua.

„Ciclism în jurul lumii” – finalizarea a șapte circumnavigații ale globului este scopul campaniei de ciclism Gebrüder Weiss din acest an, care se va desfășura între 1 aprilie și 30 septembrie 2023. Toate părțile interesate, atât din interiorul, cât și din afara companiei, pot participa la campanie. (Sursa: Gebrüder Weiss)

Gebrüder Weiss face apel la pasionații de ciclism din întreaga lume să pedaleze din greu, începând cu 1 aprilie. Anul acesta, compania dorește să depășească succesul surprinzător din 2022: în loc de șase circumnavigații ale lumii, sunt vizate șapte, corespunzătoare a 280.525 kilometri.

Bicicliștii participanți au timp, până la sfârșitul lunii septembrie, pentru a termina kilometrii doriți. Numărul de kilometri parcurși va fi înregistrat și calculat într-o aplicație de ciclism.

În 2022, oamenii au mers cu bicicleta pentru fitness și protecția climei din întreaga lume. Aici: angajații Gebrüder Weiss din Slovenia. (Sursa: Gebrüder Weiss)

Prima ediție a campaniei de ciclism Gebrüder Weiss s-a încheiat, în septembrie 2022, cu o distanță totală parcursă de 249.392 de kilometri. La acea vreme, aceasta a depășit de mai multe ori obiectivul inițial de doar o circumnavigare a globului (40.075 kilometri) și, cu acest kilometraj, a contribuit la plantarea a 5.000 de copaci în Togo, Africa.

Jason Lim, angajat al companiei, în Singapore (Sursa: Gebrüder Weiss)

Ideea din spatele competiției sportive din acest an este un proiect de protecție a mediului: pentru fiecare 40 de kilometri parcurși cu bicicleta, Gebrüder Weiss va plăti pentru plantarea unui copac în Nicaragua. Această țară din America Centrală este grav afectată de schimbările climatice, iar copacii plantați acolo sunt meniți să protejeze împotriva inundațiilor. Partenerul campaniei este PRIMAKLIMA, o asociație non-profit care este implicată în proiecte de reîmpădurire, de mai bine de 30 de ani. 

Frank Haas, șeful departamentului Corporate Brand Strategy & Communications Gebrüder Weiss (Sursa: Gebrüder Weiss / Gnaudschun)

„Suntem încântați să vedem cât de ambițioși vor fi participanții de data aceasta. Stacheta este ridicată, dar credem în comunitatea noastră de cicliști, care sperăm că va continua să crească. Această campanie se adresează oricui îi place să facă mișcare și dorește să aducă o contribuție la mobilitatea ecologică. Fiecare kilometru contează și împreună putem face o mare diferență – la urma urmei, asta ne place cel mai mult să facem fiind o companie de logistică”, spune Frank Haas, șeful departamentului Corporate Brand Strategy & Communications la Gebrüder Weiss.

Proiectul forestier al companiei de anul trecut în Togo (Africa de Vest): au fost plantați 5.000 de puieți. Zona de conservare va crește în timp într-o pădure și va crea locuri de muncă. (Sursa: natureOffice)

O bicicletă Gravel va fi trasă la sorți pentru primii 250 de bicicliști. De asemenea, vor fi acordate premii pentru parcurgerea secțiunilor individuale cuprinse între 60 și 6.000 de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.