GFR și Grampet au donat Ucrainei calorifere electrice și generatoare

Grampet Group și GFR au donat Ucrainei 100 de generatoare și 200 de calorifere electrice, prin fundația Scheherazade, care a livrat produsele, fiind a zecea oară în această țară, de la începutul războiului declanșat de Rusia, în 24 februarie 2022.
 
O parte dintre cele 200 de calorifere electrice și 100 de generatoare au fost distribuite la Cernăuți, iar restul vor ajunge în Harkov și în regiunea Herson.
 
Președintele Grampet Group, Gruia Stoicat: „Dorința noastră este de a ne implica cât mai mult. În acest context dificil, trebuie să ne unim forțele și să ajutăm. Sperăm că donația de 100 de generatoare și 200 de calorifere electrice, realizată de Grampet împreună cu GFR va aduce o rază de speranță ucrainenilor.”
 
Transportul din România a ajuns în Cernăuți, în 9 februarie,  delegația din România a fost găzduită de Consiliul Regional Cernăuți, în prezența președintelui Oleksii Boiko, Ruslan Zaparaniuk – șeful administrației regionale și a șefilor comunităților din regiunea Cernăuți, Mikola Huitor, Iulia Hrițku-Andriieș, Oleksii Voloșciuk, Volodimir Samariuk, inclusiv a comunităților de români și de romi. De asemenea, a fost prezentă la eveniment Irina Loredana Stănculescu, consulul general al României la Cernăuți.
 
 
Instituțiile din România care au facilitat transportul umanitar către Ucraina sunt Vama Română, Poliția de Frontieră, IGSU, Inspectoratul General pentru Imigrări, RCS Comisionar. Printre cei prezenți la acest eveniment s-au aflat și Comitetul Executiv al Grupului Grampet, GFR, Fundația Toflea, Liliana Agheorghicesei, prim-vicepreședinte CONAF, care reprezintă regiunea Nord-Est, și Wajiha Haris – președintele Fundației Scheherazade.
 
Grupul Grampet a transportat, în 2022, un milion de tone de cereale și produse petroliere din Ucraina în Portul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.