Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-MAX pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a camionului F-MAX, comunicat prin intermediul unui canal de YouTube dedicat, în colaborare cu Gheorghe Vlase, un profesionist cu multă experiență în zona transporturilor de marfă, precum și un șofer foarte atent la toți parametrii de eficiență. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

F-MAX, camionul condus de către Gheorghe Vlase în cadrul proiectului de test, a fost numit Truck of the Year 2019, în competiția internațională jurizată de 23 de specialiști din 23 de țări europene și este deja parte din flotele marilor transportatori din România.

Camionul F-MAX subiect al acestui proiect este personalizat în mod deosebit pentru proiect, cu o culoare specială, accesorii de design și duce mai departe un mesaj patriotic.

Gheorghe Vlase va exploata, în urmatoarea perioadă, un Ford Trucks F-MAX în diferite condiții de drum, pentru operarea transporturilor coordonate de compania sa, având ca obiectiv documentarea rezultatelor obținute în fiecare situație.  

Proiectul va fi disponibil pe canalul de YouTube al Ford Trucks Romțnia și pe toate canalele de social media, cu o periodicitate saptamanală, și va aborda multe dintre subiectele întâlnite de un transportator pe parcursul traseelor sale: obținerea unui consum de combustibil eficient, condus preventiv, în siguranță, folosirea tuturor tehnologiilor vehiculului, detalii de raportare la condiții diverse de drum și tip de încărcătură. Toate acestea din perspectiva unui șofer de F-MAX. Fiecare dintre aceste direcții va fi documentată pe parcursul traseelor străbătute. Partenerul în evaluare și analiză a rezultatelor obținute și a performanțelor camionului va fi Alexandru Troncotă, driver trainer în cadrul companiei AIC Trucks. 

Gheorghe Vlase este colaborator al companiilor din grupul AIC de peste 20 de ani, cu o experiență totală în transporturi de 27 de ani. A fost printre primii clienți Ford Trucks în România, și continuă, acum, ca utilizator al camionului F-MAX pentru a îl testa în condiții reale. 

Am răspuns afirmativ propunerii lui Stefano Albarosa de a fi parteneri în acest proiect și de a conduce F-MAX în transporturile pe care le efectuez, pentru a veni către colegii mei, șoferi, cu date reale despre performanțele acestui vehicul. Vrem să vedem cu plusuri și minusuri, ce înseamnă F-MAX, din punct de vedere al: consumului, eficienței în transport, comportamentul camionului pe traseele din Romania și confort. Totul va fi real, va fi o experiență unică pentru mine și o provocare interesantă. Voi aduna date despre exploatarea F-MAX, iar, impreună cu Alexandru Troncotă, le voi analiza și evalua. Rezultatele și discuțiile de pe parcurs le veți vedea în video-urile din social media. Referitor la personalizarea camionului, acesta mă reprezinta întru totul și mă ajută să duc mesajul meu mai departe: culoarea este una care mă caracterizează, iar mesajul de pe semiremorcă este unul patriotic, al marelui poet Mihai Eminescu „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie/Țara mea de glorii, țara mea de dor”, a declarat Gheorghe Vlase

 „Acest proiect este cu și despre F-MAX, un model emblematic pentru Ford Trucks. Spun asta pentru ca a fost votat camionul anului în 2019, reprezentând o sinteză a patru piloni importanți: confort, siguranță, eficiență și cost de proprietate. De la acel moment, produsul a fost încontinuu îmbunătățit pentru a se adapta cerințelor clienților. Referitor la parteneriatul cu Gheorghe Vlase, acesta este unul inedit pentru că vom exploata și evalua camîonul în timp real. Eu mă voi ocupa de evaluare iar partenerul nostru de exploatare și analiză din perspectiva utilizatorului. Și aici mă întorc la cei patru piloni pe care îi avem în considerare permanent în evaluarea F-MAX, și vă invităm să urmariți testarea lor”, a declarat Alexandru Troncotă, driver trainer AIC Trucks.

Mă bucură foarte mult demararea acestui proiect, pentru că am mare încredere în asocierea între un profesionist în această industrie, Gheorghe Vlase, și F-MAX, un cap tractor care, aflat în perioada de maturitate, începe să demonstreze acest raport de cost total de proprietate care l-a și consacrat încă de la început. Gheorghe Vlase a fost printre primii clienți Ford Trucks în România, este un șofer și transportator cu multă experiență și aplecare asupra parametrilor de exploatare cât mai eficientă a camionului. Sunt convins că toate informațiile pe care le va furniza pe parcursul utilizării F-MAX vor fi foarte interesante și folositoare pentru alți șoferi, utilizatori și chiar și pentru noi, atenți întotdeauna la îmbunătățirea serviciilor”, a declarat Stefano Albarosa, CEO AIC Trucks.

Gheorghe Vlase a fost unul dintre primii reprezentanți ai industriei transporturilor pe care i-am cunoscut și am fost surprins într-un mod foarte plăcut. Dacă ar fi să reduc impresia de atunci la doua cuvinte, acestea ar fi «pasiune» și «profesionalism». M-a facut curios, la început, cu afirmația «nu poți conduce un camion ca și cum ar fi un autoturism», chiar dacă eram puțin sceptic. Ulterior am înțeles importanța anticiparii și a folosirii tuturor informațiilor tehnice și ale simțurilor de care dispunem. Și mi s-a confirmat când am auzit alți specialiști vorbind despre aceste lucruri și spunând: «da, dar Gheorghe Vlase este la un alt nivel». Mă bucur că avem ocazia și cred că e de datoria noastră să transmitem aceste informații către șoferii și transportatorii români”, a declarat Răzvan Szilagyi, deputy CEO AIC Trucks.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.