Gopet Trans are un nou CEO

Gopet Trans numește un nou CEO, care va coordona activitățile întregului Grup. Ramona Păcuraru a preluat funcția de director executiv al Gopet Trans, începând cu 1 ianuarie 2024.

Ramona Păcuraru

Precizările transmise ZIUA CARGO.

Ramona Păcuraru s-a alăturat Gopet, în 2002, fiind parte din echipa care a pus bazele filialei din România. Evoluția Gopet România s-a împletit cu parcursul profesional al executivului, care a demonstrat de-a lungul timpului excelente abilități de business și leadership. Din cel mai recent rol al său, de drector regional România, dna Păcuraru a condus numeroase inițiative, dezvoltând semnificativ operațiunile locale. Gopet România are a doua contribuție în veniturile grupului și este prezentă în top 15 case de expediție pe piața locală.

Ramona Păcuraru îi succede la conducere lui Peter Petrov, fondatorul și fostul CEO Gopet, și își propune să consolideze remarcabilele realizări ale acestuia. Peter Petrov, arhitectul transformării Gopet într-un jucător regional în Balcani, se va concentra acum pe domenii strategice de dezvoltare din rolul de președinte al board-ului Gopet. Această înnoire de leadership reprezintă o evoluție firească în care istoria valoroasă de până acum se combină cu noi perspective pentru viitor.

Din noul său rol de CEO, Ramona Păcuraru va coordona activitatea celor șase filiale ale Grupului și va conduce o echipă de 380 de profesioniști dedicați. Ea își propune să continue să ghideze compania spre un model de afaceri agil și durabil care să permită GOPET să se adapteze și să prospere într-o industrie în continuă transformare. Înțelegerea profundă a valorilor și culturii companiei, dar și a cerințelor clienților, cunoașterea tendințelor din industrie și expertiza extinsă în managementul operațional o recomandă pentru a conduce compania spre o nouă etapă de dezvoltare.

Privim cu optimism viitorul sub conducerea noului nostru CEO, Ramona Păcuraru și rămânem dedicați misiunii Gopet de a construi parteriate de lungă durată bazate pe încredere.

Despre Gopet Trans

Compania a fost înființată în 1995 în Sofia, Bulgaria, și a oferit servicii de transport rutier internațional. De-a lungul anilor, Gopet Trans s-a transformat într-un furnizor de servicii de transport și logistică complete. Astăzi, Gopet Trans este cea mai mare casă de expediții din Bulgaria după venituri și un jucător de top în regiune, desfășurând activități în Grecia, România, Polonia, Spania și Turcia. Peste 5.000 de clienți internaționali beneficiază de serviciile Grupului Gopet: transport rutier internațional, transport combinat, maritim și aerian, precum și soluții de depozitare, logistică și distribuție concentrate în Bulgaria și Grecia. Echipa Gopet numără 380 de angajați în toate țările Grupului.

Gopet își propune continuarea dezvoltării prin diversificarea serviciilor și prin creșterea agilității grație eforturilor susținute de digitalizare. Aceste axe de dezvoltare susțin filosofia de business a companiei, axată pe susținerea dezvoltării clienților și partenerilor de business. În viziunea companiei, aceasta este mai eficientă cale de creștere sustenabilă.

Despre Gopet ROMÂNIA

Cu peste 20 de ani în industrie, GOPET ROMÂNIA este un provider de servicii integrate de transport și logistică, oferind soluții de transport rutier, feroviar, maritim și aerian, precum și servicii de depozitare și logistică. Parte dintr-un grup regional cu prezență și în Bulgaria, Grecia, Turcia, Polonia și Spania, compania este poziționată în top 15 case de expediție, dobândind în timp notorietate în domeniul transporturilor rutiere internaționale. Grație viziunii de dezvoltare de parteneriate pe termen lung, a planurilor de creștere axate pe diversificarea serviciilor, cu precădere pe componenta de transport „verde” și creșterea eficienței prin digitalizare, GOPET ROMÂNIA se identifică drept un expert în industrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.