Grampet continuă procesul de transformare organizațională

Grampet Group, liderul transportului feroviar privat de marfă din România, continuă amplul proces de reproiectare organizațională, început în 2022, alături de echipa Advanced Thinking Switzerland, și anunță numirea Ramonei Gălățeanu în funcția de consilier financiar al președintelui grupului de companii, Gruia Stoica.

Ramona Gălățeanu

GRAMPET Group este una dintre organizațiile din România care implementează, încă din 2022, metodologia Advanced Thinking Organizational Management (ATOM), pentru a răspunde nevoilor actuale ale pieței și pentru a debloca potenţialului uman existent în cadrul grupului. Validată la nivel internațional și aplicată în peste 170 de organizații din întreaga lume, ATOM este o metodologie integrată de reproiectare, execuţie şi îmbunătăţire continuă a activității companiei, care conduce la crearea unei sinergii între capitalul uman, infrastructura strategică și operaţională, dar şi tehnologie.

De 25 de ani, Grampet se dezvoltă constant și durabil, iar astăzi desfășurăm operațiuni în 10 țări europene, prin cele 18 companii și echipa formată din peste 7.500 de angajați. Împreună cu Advanced Thinking Switzerland ne-am dorit să găsim soluții la provocările organizaționale pe care un grup de talia Grampet le are, în vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare propuse. În cadrul acestui amplu proces de transformare organizațională, ne-am propus îmbunătățirea constantă a echipei de management, prin cooptarea unor specialiști cu experiență relevantă în domeniile economic, financiar și juridic. Mă bucur că Ramona Gălățeanu s-a alăturat echipei noastre. Experiența sa extinsă ne va întări și mai mult și sunt sigur că va contribui la succesul Grampet în următorii ani. Doresc să îi mulțumesc lui George Dinu, fost CFO al grupului, pentru contribuția sa din ultimii 5 ani, și lui Cristian Tosun – fost director economic GP Rail Cargo – pentru cei aproape 14 ani petrecuți alături de noi. Le dorim mult succes în proiectele lor viitoare.” – Gruia Stoica, președintele Grampet.

Ramona Gălățeanu, expert financiar cu o experiență de peste 21 de ani în cadrul grupului KMG International, s-a alăturat echipei GRAMPET începând cu data de 18 martie. În ultimii trei ani, ea a deținut funcția de director economic al societății Rompetrol Rafinare. În calitate de consilier financiar al președintelui Grampet, Ramona Gălățeanu preia din atribuțiile lui George Dinu și ale lui Cristian Tosun și se va ocupa, printre altele, de activitatea de audit și consolidare a situațiilor financiare, precum și de coordonarea activităților de natură fiscală la nivel de grup.

Sunt foarte bucuroasă să mă alătur echipei GRAMPET, liderul transportului feroviar de marfă din România. Îmi doresc să valorific la maximum noile oportunități de creștere profesională oferite de această etapă din cariera mea și să contribui, alături de echipă, la consolidarea poziției grupului în regiune.” – Ramona Gălățeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.