GRAMPET Group l-a demis vicepreședintele Călin Grațian

GRAMPET Group informează, în 18 aprilie, că l-a demis pe vicepreședintele Călin Grațian, din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori ruși din cadrul companiei Transmasholding în discuțiile privind achiziția societății Popeci Utilaj Greu, creând astfel concurență neloială.

Gruia Stoica, președinte Grampet Group

În prezent, Grampet Logistics a inițiat o acțiune în justiție împotriva societății Popeci Utilaj Greu, în vederea respectării obligațiilor asumate, și va aștepta decizia instanței judecătorești în acest caz.

„Cu o istorie de 25 de ani, Grampet Group a devenit cel mai mare grup de companii private feroviare cu acționariat românesc din Europa de Sud-Est, iar planurile noastre pentru viitor sunt extrem de ambițioase. Ne aflăm în plin proces de reproiectare organizațională, iar obiectivul propus este îmbunătățirea constantă a echipei de management, prin renunțarea la unele colaborări și cooptarea de noi specialiști cu experiență relevantă pentru activitatea companiei noastre. Despărțirea de vicepreședintele Călin Grațian, înainte de o decizie a instanței, denotă interesul nostru în asigurarea unui leadership performant, profesonist și orientat către obiectivele noastre strategice pe termen lung. Suntem hotărâți să ne menținem poziția de lider în industria de transport feroviar de marfă și vom lua toate măsurile care se impun în vederea artingerii acestui obiectiv” – Gruia Stoica, președinte GRAMPET.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.