Grindeanu: „Nu facem recepția Podului de peste Dunăre de la Brăila”

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat, în 15 aprilie, că recepționarea Podului de peste Dunăre la Brăila va fi făcută abia după ce se vor remedia neconformităţile constatate de CNAIR.

El reclamă un „semișantaj”, adică faptul că i s-a transmis din partea constructorului WeBuild că nu va da în circulaţie drumul rapid de legătură spre Jijila, de pe malul tulcean al Dunării, până când CNAIR nu recepţionează podul.

Colegii mei de la CNAIR în urmă cu cred că o săptămână au terminat evaluarea lucrărilor de la pod. Există neconformităţi pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte (…), după care vom trece la recepţia acestei lucrări. Până când aceste neconformităţi nu sunt înlăturate (…), nu vom face recepţia. (…) Am transmis acest lucru nu doar conducerii locale a acestei multinaţionale, ci şi conducerii lor centrale, de la Roma. n acest moment e un soi de semişantaj din acesta în care, domnule, nu vă dăm în circulaţie (…) până nu ne recepţionaţi şi podul. (…) Colegii mei nu pot să recepţioneze o lucrare atâta timp cât există bucăţi neconforme. Punct!“, a spus Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.