Grupul Alpega (BursaTransport Teleroute și Wtransnet) pune la un loc mărfurile de transportat

Grupul Alpega cuprinde astăzi BursaTransport, Teleroute (cea mai veche bursă operațională din Europa) și Wtransnet (liderul de piață din Peninsula Iberică), întrucât a decis punerea la dispoziție a mărfurilor de transportat publicate în oricare din cele trei burse, tuturor utilizatorilor, indiferent de bursă la care utilizatorul este abonat, potrivit USER, care citează www.bursatransport.com.

La o căutare preponderent pe centru-estul Europei (de ex. Germania-România), majoritatea mărfurilor publicate provin din BursaTransport. Pentru o relație vest-vest (de ex. Germania-Olanda / Franța / Italia) majoritatea mărfurilor publicate provin din Teleroute. Iar pentru relațiile ce leagă peninsula Iberică de restul Europei, mărfurile disponibile provin din Wtransnet.

În mod reciproc, o marfă publicată în BursaTransport va putea fi consultată și în Teleroute și în Wtransnet. 

Dată fiind preocuparea Alpega pentru siguranță tranzacțiilor încheiate cu ajutorul propriilor burse de transport, consultarea (nu vizualizarea!) în BursaTransport a mărfurilor Alpega va fi supusă unor condiții de eligibilitate, pe care consultantul trebuie să le îndeplinească. Astfel,  pentru a accesa serviciul de consultare a mărfurilor Alpega, compania trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • să aibă acces cu abonament la BursaTransport;
  • să aibă vechime în BursaTransport de cel puțin 6 luni;
  • să aibă încărcată în Documente de companie licența valabilă de transport sau de intermediere;
  • să aibă scor maxim (5 stele) în contracte, că furnizor (scoring BursaTransport)”.

Aceste condiții sunt impuse de standardele aplicate în bursele Alpega, BursaTransport aliniindu-se acestora.

Făcându-se la cerere, activarea serviciului de consultare a mărfurilor Alpega va fi contra-cost și preplătită. Prin activarea serviciului, pe perioada abonamentului curent, toți utilizatorii companiei abonate vor avea acces la consultarea mărfurilor Alpega.

De asemenea, va fi posibilă și verificarea reciprocă a profilelor în Lista membrilor, membrii BursaTransport putând vedea clienții Teleroute și Wtransnet, dar și viceversa.

În plus, facilitățile deja existente în BursaTransport (garantarea facturii de transport, medierea incidentelor de plata, dar și chat-ul cu traducere automată) vor putea fi accesibile clienților companiei Teleroute sau Wtransnet.

Lansarea serviciului de consultare a mărfurilor Alpega se face printr-o promoție, valabilă până la data de 16 aprilie 2023. Potrivit promoției, serviciul va putea fi activat contra sumei de 10 CRB.

Alpega este singura entitate care reunește trei burse de transport. Datorită noului serviciu de consultare a mărfurilor, companiile interesate de mărfuri internaționale sunt scutite de înregistrarea în două sau trei burse, având acces direct la marfa lor în aplicația BursaTransport.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.