Grupul german Tmax își triplează facilitatea de producție din CTPark Sibiu

Grupul CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, își dezvoltă parteneriatul cu Tmax, producătorul german de sisteme de izolare fonică și termică pentru motoare din sectorul auto.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Grupul german Tmax a intrat pe piața din România în 2021 prin lansarea facilității de producție din Sibiu, care s-a alăturat celor existente deja în Germania, Serbia, Italia, China și Statele Unite ale Americii, pentru a reduce riscurile care ar putea apărea la nivel global, îmbunătățind în același timp capacitatea de livrare. O nouă linie de produse care conține materiale izolatoare textile a fost repartizată unității de producție din Sibiu, care se află în CTPark Sibiu și deservește clienții din toată Europa.

România s-a dovedit o piață foarte bună pentru grupul Tmax, a cărui prezență s-a extins astfel în șase țări. Am decis să creștem și mai mult în CTPark Sibiu, un parc industrial care ne-a oferit cele mai bune condiții pentru desfășurarea activității, precum și avantaje competitive în termeni de calitatea spațiului pentru a recruta cu ușurință”, a declarat Thorsten Thom, CEO Tmax Group.

Extinderea Tmax la Sibiu nu creează doar noi locuri de muncă pentru specialiștii locali, ci și oportunități de creștere pentru economia locală. Oferă, de asemenea, un avantaj strategic, întrucât locația Sibiului în centrul României plasează unitatea de producție în imediata apropiere a altor țări europene.

CTPark Sibiu este situat la jumătatea distanței dintre București și granița cu Ungaria, aproape de două rute europene importante, E68 și E81, și oferă acces ușor atât la granița de sud, cât și la cea de vest a țării. Parcul industrial se întinde pe aproximativ 25.000 de metri pătrați și va fi extins cu încă 20.000 de metri pătrați în următoarele 12 luni.

CTP deține și un al doilea parc industrial în Sibiu, CTPark Sibiu East, care se află la doar 300 de metri de autostrada A1 Sibiu-Nădlac. CTP deține depozite de clasa A, cu o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane mp, în numeroase orașe din România, precum: București, Arad, Brașov, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda sau Târgu Mureș. 

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate la bursă din Europa în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând 10,5 milioane mp GLA în 10 țări la 31 decembrie 2022. CTP certifică toate clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very good sau mai bine și a obținut un rating ESG „Low-Risk” de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.