GTC prelungește pentru 3 ani contractul de închiriere cu Webhelp

GTC anunță prelungirea contractului de închiriere cu Webhelp România pentru un spațiu de aproximativ 5,000 de metri pătrați din cei 8,500 de metri pătrați disponibili în Premium Plaza, unul dintre proiectele sale emblematice din București. Ceilalți 3,500 de metri pătrați rămași sunt ocupați de alți chiriași, precum HN Services și Enel Muntenia.

Ziv Gigi

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Prelungirea contractului de închiriere cu Webhelp este cea mai recentă extindere de colaborare a GTC. Compania Webhelp  este unul dintre liderii mondiali în industria BPO, care proiectează, furnizează și optimizează experiențe umane inedite pentru lumea digitală de astăzi. De la vânzări la servicii, de la moderarea conținutului până la gestionarea creditelor, Webhelp este un partener end-to-end în toate traseele clienților B2C și B2B.

Motivat de viziunea de a umaniza domeniul afacerilor și de a se dezvolta pe o cultură solidă și unică a companiei, bazată pe o comunitate de peste 100.000 de specialiști inovatori din peste 55 de țări, Webhelp excelează în a propulsa cele mai interesante mărci din lume.

Numărul de angajați ai filialei din România a chiriașului este de peste 2,300 în cele patru locații ale sale din București, Galați, Iași și Ploiești. Webhelp a decis să rămână în Premium Plaza în sediul său de 5,000 de metri pătrați pentru încă trei ani, în continuarea celor opt ani de colaborare cu GTC. 

„Această mentalitate deschisă către schimbare este cea care determină inovarea pentru clienți și ne stimulează creșterea continuă la nivel global și local. Pentru a permite acest lucru, angajații noștri trebuie să se simtă confortabil într-un mediu de lucru de calitate, care contribuie la bunăstarea lor, rezultând astfel un impact pozitiv asupra experienței și satisfacției clienților. Pentru a atinge acest obiectiv, locația excelentă și spațiul de lucru, alături de flexibilitatea de a crea un design personalizat de birou cu o configurație confortabilă, ne-au condus la decizia de a prelungi contractul de închiriere în Premium Plaza”, a declarat Răzvan Pătrunoiu, CEO Webhelp România.

„Sunt bucuros să pot oferi chiriașilor noștri tot ce au nevoie. Încrederea continuă a chiriașului nostru Webhelp în noi este cea mai bună dovadă că GTC nu este doar un proprietar de clădire, ci și un partener în afaceri. Pentru că Webhelp este o companie care pune mare preț pe angajați, le-am îndeplinit nevoile oferind un mediu sigur și sănătos pentru oamenii lor sub forma unor spații de birouri moderne de clasă A, conforme cu standardele ESG”, a declarat Ziv Gigi, Managing Director Operațiuni GTC România.

Premium Plaza este situat în Piața Victoriei, centrul financiar și administrativ al Bucureștiului, și oferă o suprafață totală închiriabilă de 8.500 de metri pătrați.

Sfârșitul anului 2021 a fost o perioadă fructuoasă pentru GTC România, care a primit trei noi chiriași în Proiectul City Gate: Zim Shipping, Excela Solutions și Bachmann România. Ultimul trimestru al anului 2021 a fost, de asemenea, bun pentru consolidarea relațiilor cu alți chiriași, cum ar fi Miele, unul dintre cei mai mari producători mondiali de electrocasnice, și Keyence, un furnizor lider de senzori, sisteme de măsurare, markere laser, microscoape și sisteme de vizualizare la nivel mondial.

Despre GTC 

GTC Group a fost fondat în 1994, în Polonia, și este o companie publică, listată la Bursa de Valori din Varșovia și Johannesburg, și unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spații comerciale și de birouri din Europa Centrală și de Est, activ în șase țări: Polonia, România, Ungaria, Croația, Serbia și Bulgaria. GTC Group are un portofoliu de proiecte evaluat la aproape 2,3 miliarde de euro, care include 46 de clădiri, dezvoltate pe o suprafață de 1.300.000 de metri pătrați. Compania a intrat pe piața românească în 1999 și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari la nivel local, cu un portofoliu format de-a lungul timpului atât din clădiri de birouri, centre comerciale, cât și ansambluri rezidențiale. Compania a dezvoltat și vândut emblematicele clădiri de birouri America House și Europe House, situate în centrul capitalei.

Printre proiectele GTC, deținute în prezent de companie în România, se numără complexul de birouri City Gate – primul proiect funcțional de birouri din București care a obținut certificate LEED GOLD în 2013 -, Premium Plaza, Cascade, Premium Point. Viziunea GTC România este axată pe durabilitatea construcțiilor și pe transformarea modului în care sunt proiectate, dezvoltate și gestionate clădirile, astfel încât să contribuie la crearea unui mediu sănătos și la creșterea calității vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.