GXO, acord extins cu Kellogg în 5 țări

GXO, cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale din lume, a semnat un acord de prelungire și extindere a parteneriatului cu Kellogg, cel mai mare producător mondial de cereale și unul dintre cei mai importanți producători de snacks-uri. Acordul reînnoit include soluții în Regatul Unit, Spania, Germania și Polonia, precum și o nouă unitate în Belgia. semnează un acord multianual cu Kellogg pentru a extinde parteneriatul pan-european în cinci țări

Precizările transmise ZIUA CARGO: 

GXO câștigă un nou contract în Belgia pentru a consolida serviciile de depozitare într-o locație semi-automatizată.

GXO și Kellogg, care au încheiat un parteneriat încă din 2008, vor continua să pună în aplicare inițiative de îmbunătățire continuă în cadrul operațiunilor care se întind în cinci țări și opt locații.

Tehnologiile GXO au îmbunătățit viteza, eficiența și au adus beneficii de mediu pentru Kellogg

Richard Cawston, președinte, Europa, GXO: „Suntem încântați să ne dezvoltăm și să ne extindem parteneriatul cu Kellogg și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să adăugăm valoare operațiunilor logistice ale Kellogg. Vom continua să facem investiții strategice în automatizare și să aplicăm experiența și expertiza noastră de vârf în industrie pentru a ajuta Kellogg să își optimizeze activitățile de sprijinire a producției, depozitare, execuție a livrărilor și co-packing.”

Companiile colaborează pentru a implementa tehnologii și practici de top în industrie în șapte locații din Europa, prin implementarea unor inițiative de îmbunătățire continuă pentru a crește productivitatea și viteza, reducând în același timp costurile. Aceste inițiative includ investiții în tehnologie, îmbunătățiri ale proceselor și schimbul de cunoștințe.

Bruno Esmeraldo, director european de logistică, Kellogg: „Colaborarea cu o companie bazată pe date precum GXO ne ajută să îmbunătățim vizibilitatea performanțelor operaționale și a serviciilor și să permitem o mai mare proactivitate în luarea deciziilor. Angajamentul nostru comun față de excelența operațională, împreună cu soluțiile tehnologice potrivite care ne susțin obiectivele ESG, reprezintă o bază solidă pentru o afacere pregătită pentru viitor.”

GXO și Kellogg s-au bucurat de un parteneriat de lungă durată în mai multe țări europene.

  • În Belgia, GXO va opera și va optimiza operațiunile Kellogg într-o unitate semi-automată nouă de 60.300 de metri pătrați din Mechelen, începând cu iunie 2023. Soluțiile GXO în această unitate vor include depozitarea și un sistem de transfer între fabrica Kellogg și depozit, plus o opțiune pentru servicii suplimentare de co-packing cu valoare adăugată.
  • În Regatul Unit, unde companiile au început să colaboreze în 2008, GXO gestionează trei depozite pentru Kellogg și are aproximativ 350 de angajați.
  • În Spania, GXO și Kellogg au început să lucreze împreună, în 2018, iar în prezent GXO gestionează aproximativ 50.000 de metri pătrați de spațiu dedicat în două depozite, cu peste 100 de membri ai echipei care lucrează pentru Kellogg, permițând aprovizionarea Peninsulei Iberice, a sudului Franței și a Statelor Unite.
  • În Germania, GXO și Kellogg și-au extins recent parteneriatul de lungă durată la unitatea din Bremen, Germania, care are 71 de membri ai echipei și deservește întreaga piață germană.
  • În Kutno, Polonia, un depozit de 27.000 de metri pătrați are aproximativ 120 de angajați și oferă servicii de depozitare, picking, ambalare și co-packing cu valoare adăugată. GXO a implementat recent tehnologii și automatizări inovatoare la depozitul din Kutno, inclusiv un sistem de rafturi cu transportoare pentru paleți, îmbunătățind densitatea și eficiența depozitării. Prin această automatizare, GXO a scurtat procesul de paletizare cu 90% (de la 24 la 1,5 minute), a redus consumul de plastic cu 85% (de la 15 la 1 strat) și a îmbunătățit ergonomia și siguranța membrilor echipei.

Ca parte a noului acord, GXO a implementat WMS-ul web Reflex în locații din Spania și Marea Britanie și va implementa același lucru și în Belgia. În plus, GXO colaborează cu Kellogg pentru a dezvolta parametri de raportare digitală pentru a îmbunătăți și mai mult vizibilitatea performanței operaționale și a serviciilor și pentru a permite o mai mare putere de decizie bazată pe date.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.