GXO, parteneriat extins cu Artificial Intelligence Technology Solutions

GXO extinde parteneriatul cu Artificial Intelligence Technology Solutions, pentru
a îmbunătăți siguranța și eficiența operațiunilor logistice ale clienților săi. 

Compania implementează dispozitive avansate de securitate robotizate în 15 dintre locațiile sale și  plănuiește să crească implementarea actuală cu aproape 20%, în 2023.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Angajamentul GXO față de noile tehnologii oferă clienților beneficiile unei performanțe îmbunătățite, costuri mai mici și o mai mare satisfacție a consumatorului final. Compania utilizează tehnologia RAD din 2018 și este în curs de implementare a unui sortiment larg de dispozitive de securitate robotizate în 15 locații. GXO intenționează să crească această implementare inițială cu aproape 20%, în 2023.

Dispozitivele îndeplinesc o varietate de sarcini, inclusiv supraveghere și analiză video, bariere virtuale și securitate suplimentară a inventarului pentru produsele de mare valoare, și combină robotica cu supravegherea și analiza video avansată, inteligența artificială și software-ul pentru a spori siguranța și securitatea.

Thomas Nelson, director principal de securitate la GXO: „Clienții GXO depind de expertiza noastră tehnologică și de excelența noastră operațională, iar existența unui program de securitate robust este o parte esențială a pachetului de soluții pe care îl oferim. Combinând expertiza noastră logistică cu robotica inovatoare a RAD, am implementat soluții și mai rentabile, care nu existau cu doar câțiva ani în urmă. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru cu RAD, pe măsură ce creștem siguranța și creștem eficiența pentru clienții noștri.” 

Steve Reinharz, CEO al AITX și RAD: „Este o plăcere să lucrăm cu GXO la implementarea cu succes a unor soluții avansate de securitate. În 2022, am înregistrat mai multe implementări pentru GXO decât în oricare alt an al parteneriatului nostru și preconizăm mulți alți ani fructuoși de colaborare cu GXO.”  

GXO implementează soluțiile de securitate rentabile ale RAD pentru a completa personalul existent și pentru a spori siguranța. Roboții de securitate îndeplinesc sarcini repetitive, adesea în locații îndepărtate, acționând ca un multiplicator de forță și lărgind imediat raza de acțiune a personalului uman de securitate. 

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor dedicat exclusiv logisticii contractuale din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de clasă mondială, pentru mai mult de 130.000 de membri ai echipei în peste 950 de locații care însumează aproximativ 19 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu cele mai importante companii de top din lume pentru a rezolva provocările logistice complexe cu soluții avansate din punct de vedere tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerț electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.