GXO își extinde echipa de Dezvoltare în Europa Centrală și de Est

GXO a anunțat că a adăugat un nou membru în echipa sa de dezvoltare pentru Europa Centrală și de Est. Joanna Tomczyk, CEE BID manager, este responsabilă pentru crearea și coordonarea ofertelor, ca parte a echipei de dezvoltare CEE condusă de Arnaud Lainé.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Joanna Tomczyk are o experiență internațională puternică în analiză și managementul licitațiilor, cu experiență atât în Polonia, cât și în Marea Britanie.

„Sunt încântat să-i urez bun venit lui Joanna în organizația noastră remarcabilă de dezvoltare și proiectare de soluții, Ne concentrăm pe furnizarea de soluții de cea mai bună calitate în regiunea CEE care înregistrează o creștere rapidă, iar Joanna este o completare excelentă pentru echipa noastră”, a declarat Arnaud Lainé, CEE development director la GXO. 

Arnaud Lainé a adăugat că „automatizarea și sustenabilitatea” sunt considerații importante în anunțurile de licitație. Clienții noștri se confruntă cu o creștere explozivă a comerțului electronic și a retururilor, precum și a constrângerilor cu forță de muncă și spațiul de depozitare, astfel încât caută soluții de externalizare care nu numai că vor face față acestor provocări, dar vor transforma și lanțul lor de aprovizionare într-un avantaj competitiv.

Joanna acționează ca o punte de legătură între echipa noastră de dezvoltare, care se concentrează pe identificarea de noi oportunități, și echipa noastră de proiectare a soluțiilor. Echipele analizează studiile efectuate de inginerii din echipa de proiectare pentru a transforma nevoile clienților în soluții logistice personalizate. Cu sprijinul echipei noastre la nivel regional, vom putea lucra într-un mod mai coordonat, mai agil și mai eficient și vom beneficia de flexibilitatea și scalabilitatea noastră globală, de expertiza tehnică și de experiență, oferind rezultate remarcabile pentru clienții de top din întreaga lume.”

Echipa de dezvoltare GXO CEE din Polonia include: Anna Baran-Furga, co-packing director, Katarzyna Gorzyńska, business development manager; Marcin Pfeifer, head of solution Design; Izabela Sołowińska, Solution Design Engineer; și Kacper Puchalski, Solution Design engineer. În Republica Cehă, Roman Darius este business development manager. Iar în România, Victor Ghiurea, business development director; Razvan Grebesit, business development manager; Luminita Aldea, inginer proiectare solutii; Madalina Tirvuloiu, inginer proiectare solutii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.