GXO, logistică pentru Red Bull

GXO Logistics a încheiat un parteneriat cu Red Bull, lider mondial în domeniul băuturilor energizante, pentru a gestiona depozitarea și distribuția filialei italiene a companiei din Trezzo sull’Adda, Italia. GXO furnizează, de asemenea, servicii logistice pentru Red Bull în Franța.

GXO va oferi suport logistic de la un capăt la celălalt – inclusiv logistică inversă, servicii cu valoare adăugată și distribuție locală – pentru Red Bull, atât pentru băuturi, cât și pentru articole promoționale, într-un spațiu de depozitare de 10.000 de metri pătrați. Lider în domeniul soluțiilor logistice ESG, GXO a implementat o soluție de distribuție pentru clienții cu amănuntul și angro ai Red Bull care optimizează emisiile de carbon. 

Paul Mohan, director general pentru Europa Continentală, GXO: „Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu Red Bull în Europa pentru a le optimiza depozitarea și distribuția. Am proiectat un depozit care are capacitatea de a se extinde rapid pentru a susține creșterea Red Bull și am început operațiunile într-un timp aproape record. Așteptăm cu nerăbdare să ajutăm acest mare brand global să își optimizeze logistica.”

În întreaga Europă, GXO are zeci de ani de experiență în gestionarea produselor alimentare și a băuturilor pentru peste 50 de clienți în depozite cu temperatură controlată și ambientală (cu temperaturi de funcționare de la temperatura ambientală până la -20 grade Celsius) în aproape 125 de locații din Europa.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale dedicate din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă diversificat, de clasă mondială, pentru peste 130.000 de membri ai echipei în peste 970 de unități care însumează aproximativ 19 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu cele mai importante companii de top din lume pentru a răspunde provocărilor logistice complexe cu soluții avansate din punct de vedere tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerț electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.