GXO oferă soluții logistice bazate pe implementări WMS, în România

GXO oferă soluții logistice inovatoare și sustenabile companiilor din industria bunurilor de larg consum cu mișcare rapidă, sau FMCG, bazate pe implementări WMS în România.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Victor Ghiurea, directorul de dezvoltare GXO în Români: „Clienții noștri din industria bunurilor de larg consum se confruntă cu mai multe provocări critice. Aceștia trebuie să își sporească eficiența costurilor. De asemenea, ei încearcă să îndeplinească cerințele clienților lor și propriile obiective ESG de reducere a deșeurilor și de creștere a reciclării. Și sunt motivați să folosească gestionarea datelor și vizibilitatea pentru a oferi un avantaj competitiv esențial.”

Exemple ale diferenței GXO

  • GXO ajută un client global de top din domeniul bunurilor de larg consum să crească eficiența costurilor prin integrarea WMS – sistemul nostru de gestionare a depozitelor – cu un sistem de depozitare automată a paleților și cu vehicule cu ghidaj automat pentru a asigura operațiuni fără probleme de la liniile de producție la zonele de depozitare și încărcare dintr-un centru de distribuție.
    • GXO exploatează depozitul companiei, care stochează materii prime și produse finite, și oferă servicii care includ recepția mărfurilor, pregătirea comenzilor, co-packing, livrarea și gestionarea stocurilor.
  • GXO utilizează depozite cu mai mulți utilizatori echipate cu tehnologie modulară pentru a demara noi operațiuni mai rapid și mai ușor.
    • Acest lucru le permite clienților să profite de raportul cost-beneficiu al contractării doar a spațiului de depozitare și a forței de muncă necesare, beneficiind în același timp de servicii suplimentare care nu ar fi accesibile fără amploarea operatiunilor GXO.
  • GXO reduce dramatic amprenta asupra mediului prin utilizarea tehnologiei potrivite pentru a devia deșeurile de la depozitele catre groapa de gunoi, pentru a stimula eforturile de reciclare, pentru a reduce ineficiența inventarului și pentru a reduce consumul de energie și de apă și emisiile de CO2.
    • Iluminatul cu LED-uri reduce amprenta de carbon a unităților GXO, iar certificările ISO 9001 și ISO 22000, recunoscute la nivel internațional, confirmă standardele noastre înalte de siguranță alimentară.
    • GXO a fost printre primii furnizori de servicii logistice din România care au folosit CNG (gaz natural comprimat) pentru camioanele de distributie, reducând emisiile de gaze cu efect de seră cu 30% și emisiile de oxizi de azot cu 95%. Panourile solare pentru camioane ale companiei reduc consumul de combustibil cu 5%.

GXO oferă o combinație de top în industrie intre scara globală, avantajul tehnologic și expertiza de încredere care permite excelența in lanțul de aprovizionare pentru clienții din întreaga lume și care definește Diferența GXO.

GXO in Romania

Din 2007, GXO deservește branduri locale și internaționale de renume din România în sectoare precum alimentația și băuturile, comerțul cu amănuntul și comerțul electronic, furnizand logistica la potențial maxim. Scopul nostru este de a crea oportunități care să schimbe jocul pentru cele mai bune companii din lume. Gestionăm depozitarea și distribuția în mai multe facilități din țară și angajăm peste 650 de membri ai echipei care operează o suprafață totală de aproximativ 100.000 de metri pătrați și procesează peste 200.000 de tone de produse anual. Unitățile oferă depozitare cu temperatură controlată, pregătire a comenzilor, co-ambalare, gestionare completă a retururilor, livrarea catre clientii (disponibilă la nivel național) și livrare în 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.