GXO ServiceTech

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale dedicate din lume, a anunțat rebranduirea globală a serviciilor sale de reparații pentru produse electronice de larg consum, inclusiv a activităților obținute prin achiziția Clipper-ServiceCare, RepairTech și CE Repair Services – sub denumirea GXO ServiceTech, precum și planurile sale de extindere a dimensiunii și a domeniului de aplicare a ofertei de servicii în Europa și America de Nord, inclusiv în Franța, Italia, Polonia și SUA. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO ServiceTech face parte din capacitățile de logistică inversă ale GXO, care au înregistrat o creștere organică de 18%, în primul trimestru al anului 2023.

Richard Cawston, președinte, Europa, GXO: „Capacitățile tehnice de reparații pe care le-am dobândit prin achiziția Clipper conferă GXO o expertiză de neegalat în sectorul serviciilor de service pentru electronice de consum. Reunirea tuturor serviciilor noastre de reparații electronice sub denumirea GXO ServiceTech ne oferă o bază extraordinară de la care să ne extindem strategic oferta de servicii și piețele pe care le deservim.”

GXO ServiceTech operează în prezent din mai multe locații din Marea Britanie, Belgia, Germania, Luxemburg și Olanda, onorând comenzi, reparații și retururi direct la consumator și pe piața de retail. În 2022, GXO ServiceTech a reparat peste 1,5 milioane de dispozitive electronice de consum, inclusiv laptopuri, televizoare, ecrane și dispozitive mobile și de gaming, precum și aparate electrocasnice. Acreditările sale cu producătorii de top asigură clienților reparații acreditate, folosind piese originale și software și instrumente de diagnosticare aprobate.

Oferta GXO ServiceTech include:

  • Reparații, recondiționări, upgrade-uri și gestionarea retururilor
  • Gestionarea garanțiilor
  • Stergerea datelor și eliminarea în siguranță a acestora
  • Depozitare, logistică și livrare
  • Eliminări și revânzări certificate

Richard Costello, director general al GXO ServiceTech: „De mai bine de două decenii, oferim o soluție end-to-end unică și de neegalat, care este la mare căutare. În condițiile în care ratele de retur din industrie sunt de 40%, expertiza noastră în domeniul retururilor B2B și al serviciilor B2C pentru retaileri și producători generează beneficii semnificative pentru clienții noștri și contribuie la promovarea unui lanț de aprovizionare mai sustenabil din punct de vedere ecologic. Reunirea capabilităților GXO și a acestor unități de business într-o singură ofertă ne oferă capabilități, acoperire și capacitate pe care puțini le pot egala.”

GXO ServiceTech va lansa o campanie de marketing și un site web, în al treilea trimestru. Nu există nicio schimbare pentru clienții actuali.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale dedicate din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizărilor și a externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă diversificat, de clasă mondială, pentru peste 130.000 de membri ai echipei în peste 970 de locații care însumează aproximativ 20 de milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu cele mai importante companii blue-chip din lume pentru a rezolva provocările logistice complexe cu soluții avansate din punct de vedere tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerț electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.